Büyük Tetikli Vakum Pompa

529,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Penis pompası erkekler tarafından tercih edilen bir cinsel üründür. Bu alet ile penis boyunun uzaması ve kalınlaşması mümkündür. Hatta penisteki eğriliklerin düzelmesine bile yardımcı olmaktadır. Özel bir vakumlama sistemine sahip olmasıyla kısa vadede büyük sonuçlar yaratmaktadır. İstenilen sonucun kalıcı olabilmesi için ürünün düzenli bir şekilde egzersiz olarak uygulanması gerekmektedir. 

Penis Pompası Nedir?

Bir cinsel sağlık ürünü olarak penis pompası, erkeklerin ereksiyon problemlerine yönelik çözümler sunmaktadır. Ürün sayesinde erekte olma işlemi gerçekleşir, hatta daha kolay bir hale getirilir. Bu anlamda ereksiyon problemi olmayan erkekler tarafından da kullanılabileceği gibi, bir cinsel fantezi oyuncağı olarak da tercih edilebilmektedir. Ayrıca farklı tasarımlarda penis pompası başlığı da bulunmaktadır.

Sadece bedensel değil psikolojik olarak ilişki öncesi yaşanan kaygı durumunu da ortadan kaldıran bu ürün, cinsel ilişkide özgüven kazanılmasını sağlar. Tüm bunlara ek olarak penis büyütme pompası ile penisinizin uzunluğuna ve kalınlığına da katkıda bulunmaktadır.

Nasıl Kullanılır?

Ürünü tercih etmek isteyen kullanıcıların aklını en çok kurcalayan konulardan biri “Penis pompası nasıl kullanılır?” sorusu olmaktadır. Öncelikle penis, pompadaki tüpün içerisine yerleştirilir. Sonrasında ise cihazda bulunan özelliğe göre manuel ya da otomatik pompalama yapılır. Bu işlem, sertleşme olana kadar devam ettirilir. Otomatik penis pompası ile daha rahat bir işlem olmaktadır.

Eğer sertleşmenin devamlılığına yönelik bir talebiniz varsa, penis tabanı için bir gerginlik halkası seçilebilir. Bu halka sayesinde ilişki süresince sertlik devam eder ve kan basıncı tutulmuş olur. Cinsel ilişkinin sona ermesiyle gerilim halkası çıkartılır. Bu halkanın kullanımı penisinizi olası risklerden korumakta ve yan etkilere de engel olmaktadır. Unutmayın ki en iyi penis pompası, ihtiyacınızı en iyi karşılayandır.

Penis pompası kullanma sebebiniz penisinizi büyütmek ise düzenli aralıklarla bu işlemi gerçekleştirmelisiniz. Kısa sürede mucizevi sonuçlar beklenmemelidir. Sabırlı bir süreç olan penis büyütme işlemleri için kendinize uygun bir egzersiz programı oluşturmanız size yardımcı olacaktır. Bu programa +18 krem jel ve yağlar da eklenebilmektedir.

Penis Büyütücü Zararlı Mıdır?

Penis pompası çoğu erkek için güvenli bir alandır. Sadece kullanan bireylerde dikkat edilmesi gereken bazı durumlar oluşabilir. Eğer kan inceltici ilaç kullanıyorsanız kanama riski olacağı için ürünü kullanmak sakıncalı olacaktır. Aynı şekilde kan pıhtılaşmasıyla alakalı hastalıklar ya da anemi gibi durumlar, bu ürünün kullanımı için risk teşkil etmektedir.

Penis pompası kullanırken basıncın çok yüksek olmamasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Her kullanım öncesi ve sonrası doğru bir şekilde yıkayarak steril etmeli ve hijyen konusuna özen göstermelisiniz. Penis pompası zararları genelde kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Ürünü kullanırken aşağıdaki noktaları gözden kaçırmamalısınız.

  • Herhangi bir cilt problemi yaşamamak ve penisin tahriş olmaması için kayganlaştırıcı jellerin kullanılması iyi olacaktır.
  • Tüpün boyutu ve silindirin penisinizin erekte olmuş haliyle uyumlu olması çok önemlidir.
  • Penis pompası aletinin hangi malzemelerden üretildiği ve genel sağlık standartlarını karşılıyor olmasına özen göstertmeniz gerekmektedir.
  • Satın aldıktan sonra hoş olmayan sürprizlerle karşılaşmamak adına, zaman içinde değiştirmenizin gerekebileceği parçaları da hesaba katabilirsiniz.
  • Vücudunuz herhangi bir tepkimede bulunursa bu yan etkileri göz önünde bulundurmalısınız.

Fiyatlar

Penis pompası fiyatları, modellerin hangi fonksiyonlara sahip olduğu ve üretim materyallerine göre değişkenlik göstermektedir. Bu anlamda ihtiyaç duyduğunuz ürünü belirlemek sizin için en sağlıklısı olacaktır. Penis pompası kullanımıyla, cinsel ilişkilerde haz seviyenizin artacağını ve düzenli kullanımla sperm sayınızın artacağını da bilmenizi isteriz. Lazımbana üzerinden yapacağınız kaliteli ürün tercihinizle, hayat standartlarınızın yükseleceğinden emin olabilirsiniz. Her bütçeye uygun fiyatlandırma sistemimiz sayesinde en ucuz penis pompası ürününe sahip olabilirsiniz. Düzenli olarak kullanılan penis pompası, performansınız üzerinde artış sağlayacaktır.