Cem Pırlanta Teflon Tencere 26 Cm.

1.352,79 ₺

Ücretsiz Kargo

Teflon Tencere Fiyatları

Günlük kullanıma en uygun olan tencere çeşidi arasında yer alan teflon tencere rahat bir kullanım sağlar. Kaliteli malzemeden üretilen teflon tencereler sayesin de hem yemeklerin lezzeti artırılır hem de kolay temizlenebilir olması sayesinde zamandan tasarruf sağlar. Kaliteli malzeme kullanılarak yapılan teflon tencere içerdiği özel maddeler ve yapımında kullanılan özel teknikler sayesinde yapışmaz ve dibine tutmaz. Bu sayede teflon tencere kullanılarak yapılan yemeklerde lezzet seviyesi daha iyi düzeylere ulaşır. Kulplarında ısıyı engelleme özelliğinin olması sayesinde yanmaz sıcak halde tencereyi tutarken el yakmaz. Yine kapaklarında kullanılan özelleştirilmiş cam sayesinde çabuk kırılma olayı önlenmiştir. 

Çeyizlerin olmazsa olmazı tencereler 

Gelinlik kızların olmazsa olmazı olan çeyizlere mutlaka tencere takımları alınır. Kolay kullanımı pratik temizlenebilmesi yanmaz kulplara sahip oluşu ve dibini tutmayan yüzeyinin olması hanımların teflon tencereye yönelme sebeplerindendir. Çelik tencereye göre kullanımı ve temizliği çok daha kolaydır.

Her Boyda Her Renkte Tencereler

İstenilen her boyun mevcut olması ve renk çeşitliliğinin fazla olması teflon tencereleri mutfakların vazgeçilmezi kılmıştır. Genelde bir adet pilav tenceresi bir adet tava bir adet yemek tenceresi ve bir adet çorba tenceresi olmak üzere 7 parçalı takım olarak satılır. Bunları yanında tek tek alma gibi olanaklar da vardır. Bu sayede istenilen renklerle takım oluşturulabileceği gibi tek renk kullanarak da takımlarınızı oluşturma imkânı sağlar. Hem ev hanımlarının mutfağında hem profesyonel aşçıların mutfağını renklendir.   Yapılan yemeklerin lezzetine lezzet katar.