Ürün Bulunamadı.

Uydu Kablosu Fiyatları

Evlerimizde genellikle televizyonların bağlantıları için kullandığımız ürünlerden bazıları uydu kablosudur. Uydu kabloları uzunlukları ve belirlenebilen kısalıkları sayesinde istenildiği gibi bir kullanım elde edilmesini sağlar. Aynı zamanda uydu kablolarının farklı renklerde üretiliyor olması göz zevki açısında da rahatlık sağlamaktadır. 

Uyku Kablosu Ne İçin Kullanılır?

Televizyonların yayın akışlarını alabilmesi için bir ucunun televizyona bir ucunun ise çanak antene ya da kablolu kanallar için aracı makinelere bağlanması ile ortaya çıkan yayın akışını sağlayan kablolardır. Yapılan materyalleri açısından hepsi aynıdır. Farklı firmaların farklı şekillerde ürettikleri kabloların genellikle iç dizaynları aynı olmak zorundadır. Kablolar serçe parmak kalınlığında olur ve rahatlıkla kıvrılabilen özelliğe sahiptir. Bazı durumda oyun konsollarının ekrana yansıtılması için de kullanılan uydu kablosu farklı renklerin ve görüntülerin aktarılma işlemini sağlamaktadır. Full HD, 4K, 8K, 1080P gibi özellikleri rahatlıkla ekrana yansıtabilen özelliğe sahiptir. Görüntü kalitesi açısından güvenilirdir.

Uygu Kablosu Kullanım Şekli 

Yapıldığı malzeme plastik olduğundan kolaylıkla temizlenebilir. Fakat sıvı ve darbelere karşı korumak gerekmektedir. Bazı durumlarda duvarlara monte edilebilirler. Kablolar için üretilmiş özel aparatlar sayesinde bu monteleme işlemi yapılabilir. Uydu alıcısı aksesuarları çeşitleri elektrik akımı geçirmez uçlarında ki metal alıcı sayesinde yayın akışını iletir. Aynı zamanda uydu kabloları kolay kırılan ya da yıpranan yapıya sahip değildir. Seneler boyu kullanım sağlar. Garantilidir. Ve üretici firmalar tarafından özel olarak üretilen materyallerden yapılmaktadır.