Arka Fren Teli E-Bıke Şarjlı Bisiklet Elektrikli Scooter 202 Cm

97,02 ₺

Arka Fren Teli E-Bıke Şarjlı Bisiklet Elektrikli Scooter (Dış Kab

137,20 ₺

Ücretsiz Kargo

Xiaomi Mijia Pro Elektrikli Scooter Için 8.5 Inch Iç Lastik Siyah

28% 245,98 ₺

178,07 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Elektrikli scooter, şehit hayatında gün geçtikçe yoğunlaşan trafik durumu sebebiyle bazı insanlar için alternatif haline gelmiştir. Elektrikli scooter ile ister işe giderken ister günlük kullanım olsun, büyük bir enerji tasarrufu sağlarsınız. 2 tane teker üzerine kurulu olan bu araçlar ile büyük konfor ve hız sahibi olursunuz. 

Güvenli Midir?

Elektrikli scooter modelleri dengeleme sensörlerine sahiptir. Bu sensörler sayesinde araç, kendi dengesini sağlayarak size güvenli bir sürüş imkanı sağlar. Ayrıca sahip olduğu hassas dizaynı ile oldukça kolay bir kullanımı da vardır. Ayak bileklerinizin zarar görmesine engel olan özel aparatlar vardır. Bu aparatlar sağa sola dönerken ergonomik bir kullanım sağlar. Ayrıca kum, toprak, çakıl, asfalt ya da çim zeminde de kullanılabilen bu araçlar farklı kiloda bulunan kişileri de taşıyabilir. Özellikle gençler için eğlenceli olan elektrikli scooter, yüksek manevra kabiliyetine de sahiptir. Ayrıca karanlıkta yolculuk etmeniz gereken durumlarda dahi önünüzü görmenizi sağlayan LED ışıklı modelleri sayesinde güvenli bir yolculuk sağlayabilirsiniz. Ekstra güvenlik önemli almak için dilerseniz kask ve korumalık ürünleri de satın alabilirsiniz.

Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Elektrikli scooter alırken öncelikle kullanacağınız alana göre bir tercihte bulunmanız gerekir. Bu anlamda asfalt, kumlu, çim ya da taşlı tabanlar arasından ihtiyacınız neye yönelikse ona göre bir model edinmeniz gerekir.  Ayrıca ürünün boyutları da kullanım rahatlığı açısından önemlidir. Bu tür araçlar pratik olmasıyla popüler olması sebebiyle kolay taşınabilir olması ve bu anlamda daha hafif yapılı bir elektrikli scooter seçmek yararınız olacaktır. 

Ağır olmayan malzemeler yoluyla üretilen araçlar sayesinde scooterı istediğiniz yere özgürce götürebilirsiniz. Güvenlik açısından araçta TSE ve CE sertifikalarının da bulunması gerekir. Elektrikli scooter modelinizin bataryasının bir kalite kontrolden geçmesi ve ne kadar sürede şarj olduğuna da dikkat edilmelidir. Hatta tek şarj yöntemiyle ne kadar yol kat ettiğini de bilmenizde fayda vardır.

Modeller

Günümüzde elektrikli scooter ya da kaykay dediğimiz araçlar 1980’lı yıllardan itibaren hayatımıza girmiş ve renk katmıştır. Kaykay ve elektriğini birleştiği hoverboard modeller ise daha farklı ve zevkli bir kullanıma sahiptir. Elektrikli scooter her yaştan sürücü için çekici gelen bir araçtır. Sadece tabliye kısmında oluşan bu  scooter modellerinde ayaklarınız aracılığıyla yön verir ve dengede durursunuz. Özellikle çocuklar için karşı konulamaz olan bu modeller, 15 dereceye kadar eğimli yerlerde çok rahat bir şekilde kullanılabilir. Ayrıca 12 kilometreye kadar hız yapılabilir. 

Genel olarak hoverboard denilen elektrikli scooter modeli, 60x20x20 ebatlara sahiptir. İdeal boyutuyla pek çok yere de rahatlıkla girer. Kontrol etmesi kolaydır ve sağ ya da sola dönerken sinyal verme imkanınız vardır. Böylece olası kazaların önüne geçilir. Bir hoverboard elektrikli kaykay modelinin 100 kilograma kadar taşıyabilir. Pek çok desen ve renk çeşidine sahip olan scooter modelleri hem çocuk hem de yetiklinler için eğlenceli bir ulaşım aracdıır. Ayrıca katlanabilir scooter modeli de evinizde yer kaplamayacak ve size pratik bir sürüş imkanı sunacaktır. En iyi elektrikli scooter tercihleri arasında yer alır.

Trafikte Kullanabilir Miyim?

Elektrikli scooter modelleri, ister günlük yolculuklarınızda ister eğlence amaçlı olsun oldukça keyif veren araçlardır. Saatte ortalama 25 kilometreye kadar hız yapabilirler. Menzil mesafesi ise 30 kilometre civarındadır. Bu anlamda kısa ya da orta mesafedeki yolcuklarınız için idealdir. Ayrıca yapılan hıza göre de bataryanın kullanım süresi değişecektir. Eğer elektrikli scooter en yüksek seviyede tutulursa, bataryanız yaklaşık 1 saat dayanacaktır. Bataryanın dolum süresi ise 5 saattir.

Motor gücü 250 watt olan elektrikli scooter, son teknolojiyle donatılmış bir frenleme sistemine sahiptir. Böylece güvende kalmanızı sağlar. Trafikte elektrikli scooter kullanımı bazı ülkelerde serbest iken bazı ülkelerde cezai yaptırıma girer. Ancak ülkemizde bu konuda herhangi bir mevzuat olmamakla beraber, kısa ve orta mesafeli yolculuklar için kullanıldığı görülmektedir. Ayrıca herhangi bir ehliyet vs gereksinimi de yoktur. Bazı kullanıcılar scooter dışında paten dahi tercih edebilmektedirler. Tamamen zevkinize bağlı olarak iki ürünü de tercih edebilirsiniz.

En Ucuz Modeller

Eğer en ucuz elektrikli scooter modelleri arayışındaysanız Lazımbana üzerinden kategorileri inceleyebilir ve bütçenize uygun bir keşfe çıkabilirsiniz. Ancak şunu da belirtmek isteriz ki ulaşım için kullanacağınız bir araçta göz önünde bulundurmanız gereken ilk madde fiyatı değil, size sunduğu güvenlik özellikleri olmaktadır. Bu anlamda işlevselliği daha gelişmiş ve ihtiyacınızı tam anlamıyla karşılayabilen bi elektrikli scooter seçiminde bulunmak size uzun vadede fayda sağlayacaktır. Unutmayın bir elektrikli scooter aynı zamanda doğa dostudur.

Fiyatlar

Elektrikli scooter fiyatları taşıdığı özelliklere ve size sunduğu konfora göre farklılık gösterir. Standart 2 tekerlekli elektrikli scooter ile katlanır elektrikli scooter arasında elbette fiyat farkı olacaktır. Aynı şekilde en güçlü  modelinin de bir miktar fazla yüksek fiyatlı olacaktır. Ancak bu araçların stabil bir fiyatlandırması olmadığı gibi farklı ihtiyaçlara hitap edecektir. Bu anlamda hangi amaçla elektrikli scooter aldığınızı ve uzun vadede size nasıl bir yararı olacağını iyi tartarak bir seçimde bulunmanız gerekir.

Nereden Satın Alabilirim?

Bu soruyu soruyorsanız bir elektrikli scooter sahibi olmak istiyorsunuz demektir. Bunun için lazımbana üzerinden pek çok scooter modelini inceleyebilirsiniz. Elektrikli scooter nerede satılır ya da hangi elektrikli scooter en iyisidir diye merak ediyorsanız, akıllı filtreleme özelliğini kullanarak ihtiyacınız yönünde bir tercihte bulunarak en doğru araç için keyifli bir keşfe çıkabilirsiniz. 

Lazımbana güvencesiyle sunulan scooter modelleri, ister yetişkin ister çocuklar için olsun her türlü amaca hizmet eden, kullanımı zevkli modellerdir. Özellikle alıcıların hedefinde olan Xiaomi elektrikli scooter ürünleri için detaylı bilgi edinebilirsiniz.