Armada Çini Atatürk Köşesi Digital Baskı Pano

25% 7.840,00 ₺

5.879,02 ₺

Ücretsiz Kargo

Ham Seramik Oval Duvar Pano

105,00 ₺

Bilim Fuarı Sunum Panosu 50X70 Yaz-Sil

49,00 ₺

Stokta Yok

Okul Panosu & Levha

Okullarda ve çocukların evde bulunan odalarında çok fazla işleve sahip olan eğitim levhası vardır. Okul panosu& levha modelleri yapılan duyuruların ve etkinlik haberlerinin asıldığı ve öğrencilere duyurulduğu panolardır. Son derece pratik kullanımı olan ürünlerdir. Bu ürünler duvara çok rahat bir şekilde monte edilebilmektedir. Birçok işlevi vardır. Duyuruları bu pano ve levhalar üzerinden yayınlayabileceğiniz gibi çok rahat bir şekilde çeşitli uyarı ve ortam kurallarını da buradan duyurabilirsiniz. Okul panosu ve levha çeşitleri birbirinden farklı tasarımlara sahiptir.

Desenli Duvar Tablosu Panosu

Bu okul panosu modeli çok pratik bir kullanıma sahiptir. Çeşitli geometrik şekillerin bir araya gelmesi ile oluşan bir panodur. 100 cm ebatlarında olan ürün 4 mm kalınlığındadır ve ahşap malzemeden yapılmıştır. Orijinal bir tasarımdır ve hemen her mekânda rahatlıkla bu pano modelinden faydalanılabilir. 

Duyuru Pano Çeşitleri 

Duyuru panoları yalnızca okullarda bulunan pano çeşitleri değildir. Bu pano modelleri birçok yerde çeşitli duyuruların ilan edilmesi için kullanılan ürünlerdir. Apartman girişlerinde, çeşitli resmi kurumlarda, iş yerlerinde bu panolardan yararlanılabilir. Kullanımı basittir ve asılan duyuruların düşme ya da kopartılma riski yoktur. Çünkü camlı bir panodur. Alüminyumdan üretilmiştir ve oldukça sağlam bir yapısı vardır. Camekânlı pano modelleri ile son derece hızlı şekilde duyuru asma imkanı bulabilirsiniz. Camlı olan duyuru panoları yanında ahşap olan modeller de vardır. Bunlar da sürgülü cam aparatı vardır. Oldukça kullanışlı ürünlerdir.