Ürün Bulunamadı.

Oto Cam Aksesuar Çeşitleri ve Fiyatları

Araç kullanmayı seven araç tutkunları araçlarda sürekli değişikliğe gider ve araçlarının farklı bölgelerinde değişik süslemeler yapar. Birçok farklı aparat ve süsün satıldığı oto aksesuar sektöründe her araca uygun bir aksesuar bulunmaktadır. Her araca uygun oto cam aksesuar ürünleri her araçta güvenle kullanılabilir ürünlerdir. Kaliteli üretilen ürünler camlarda iz bırakmaz ve istenildiği taktirde kolayca sökülebilir. Camlara uygun olarak standart şekilde üretilen cam aksesuarları araçların farklı bir görünüm kazanması açısından önemlidir.

Oto Cam Filmi

Araçlarda cam için tercih edilecek aksesuarların başında oto cam filmi gelir. Genelde birçok araç sahibi camlarını oto filmler ile kaplatarak daha güzel ve havalı bir görünüm elde eder. Koyu tonlarda tercih edilecek olan oto cam filmleri aracın içerisinin görünmesini engeller ve kısıtlar. Bu sayede güneş başta olmak üzere birçok dış etkene karşı içerden koruma sağlanır. Cam filmleri camlardan sökülmediği müddetçe güvenle kullanılabilir. Renkleri solmaz ve kenarlardan kavlama yapmaz. Her türlü darbeye karşı korunaklıdır. Dış yüzeyden uygulanır ve yağmura karşı oldukça dayanıklıdır. Sökülmek istenildiğinde kenarlarından kavlatmak sureti ile pratik bir şekilde çıkartılabilir.

Ayna Koruyucular

Her araca uygun olarak üretilen ayna koruyucular aynanın korunması amacı ile tercih edilir. Aynalara estetik bire görünüm kazandıran bu kılıflar her iki aynanın daha güvende olmasını sağlar. Pratik bir şekilde takılabilen kılıflar isteğe bağlı olarak daha sonra yerinden sökülebilir.