M3 Semerli Heybeli Saksılı Merkep Iç Dış Mekan 50Cm Heykeli

1.567,90 ₺

Ücretsiz Kargo

M3 Yumurtalı Tavuk Iç Ve Dış Mekan 35Cm Ev Bahçe Köşe Masa Heykeli

646,70 ₺

M3 M3Decorium Ördek Kaz Iç Dış Mekan 40Cm Oda Masa Çim Bahçe Heykeli

1.420,90 ₺

Ücretsiz Kargo

M3 4 Dört Köpek Yavrusu Iç Dış Mekan 40Cm Bahçe Köşe Ev Heykeli

666,30 ₺

M3 Koyun Kuzu Iç Ve Dış Mekan 50Cm Bahçe Oda Çimenlik Köşe Heykeli

1.528,70 ₺

Ücretsiz Kargo

Bahçe Sehpası Fiyatları

Bahçe sehpası, uygun fiyat avantajlarına sahip ürünlerdir. Yaz bahçelerinde, kış bahçelerinde rahatlıkla kullanılabilen bahçe mobilyaları, kullanım kolaylığı sağlayan rahat ürünlerdir. Bahçe koltuklarıyla, sandalye ya da taburelerle şık ve uyumlu bir görünüm sunan bahçe sehpalarını Lazımbana sizler için bir kategori altında sunarak hazırlamaktadır. En uygun fiyat avantajlarıyla bahçe sehpalarını Lazımbana’dan sipariş verebilirsiniz.

Ahşap Bahçe Sehpası 

Ahşap bahçe sehpası şık ve dekoratif tasarımlarının yanı sıra rahat ve konforlu özelliklere sahip ürünler arasında yer almaktadır. Ahşap bahçe sehpaları uygun tasarımlarla bir araya getirildiği zaman oldukça şık ve hoş bir görünüme kavuşmaktadır. Uygun fiyat avantajlarına sahip olan ahşap bahçe sehpalarını Lazımbana’dan sipariş verebilirsiniz. Ahşap materyaller kolay temizlenme özelliğine sahip olduğu için ahşap bahçe sehpaları da kolay kullanılabilir özellikleriyle dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır. 

Tekerlekli Bahçe Sehpası

Tekerlekli bahçe sehpaları, ergonomik özelliklere sahip kolay taşınabilir sehpa türleri arasındadır. Tekerlekli bahçe sehpaları kullanışlı özellikler sunan ürün kategorileri arasında yer almaktadır. Tekerlekli bahçe sehpaları uygun tasarımları ve kullanışlı özellikleriyle kullanım kolaylığı sunan ürünler arasında yer almaktadır. Tekerlekli bahçe sandalyeleri kolay yer değiştirme özellikleri barındırdığı için sıklıkla tercih edilmektedir. Tekerlekli bahçe sehpaları sayesinde bahçe keyfiniz daha da yükselecektir.