Ürün Bulunamadı.

Full face kask, motosiklet kullanım kategorisinde çözüm üreten ve pratik kullanım seçenekleriyle her zaman için tercih edilen ekipmanlar olup kaza anında etkili koruma sağlıyor. Baş kısmının darbelere karşı korunmasında etkili rol oynayan kasklar, kötü hava koşullarına karşı da maksimum koruma özelliğine sahip tasarımlardır. Kulak ve burun kısmındaki özel gözenekler sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan full face kask, boyun kısmının korunmasında da etkili rol oynamaktadır. Göz sağlığı için her hangi bir problem meydana getirmeyen cam bölümü, yağmur ve kar yağışı esnasında su tutmamaktadır. Böylece görüş alanı daralmamaktadır.

Kaliteli Kullanım Seçenekleri Bir Arada

Genellikle super sport motosikletlerle kullanılan bu kaskların ön kısımdaki cam bölüm, yüz seksen derece görme alanı oluşturmaktadır. Yağmur, kar ve benzeri durumlarda su birikintisi oluşmadığı için sürüş esnasında görüş mesafesi daralmamaktadır. İç kısımdaki özel süspansiyonel tasarımlar, darbe emici olduğu için, kaza anında beyin sarsıntısını ortadan kaldırmaktadır. Suyun etkini minimuma düşüren kaplama bölümü, silinebilir özelliklere sahiptir. Yüksek sıcaklık ve düşük hava koşullarının meydana getirdiği terleme veya üşüme gibi durumlar, kasklardaki termal özellik sayesinde ortadan kalkmaktadır. Ağır olmayan ve başın hareket kabiliyetini ortadan kaldırmayan bu ürünlerde, aradığınız bütün etkili özellikler bir arada bulunuyor.

Profesyonel tasarım özelliği ile tercih edilen bu birinci sınıf ürünler, motosiklet kullanımında güvenlik sorunlarını tamamen ortadan kaldırabilmektedir. Günümüzde trafikte kasksız motosiklet kullanmak yasak. Bunun nedeni, bu kategoride meydana gelen kazalarda genellikle sürücülerin baş kısmından yaralanmasıdır. Çarpma sonucu beyin travması meydana gelebilmektedir. Bu kapalı özelliklere sahip kasklar, yandan veya önden çarpma durumlarında baş kısmını en iyi şekilde koruyabilmektedir.

Her yaştan motosiklet sever için kask modeli üretilmektedir. Kadın, erkek ve çocuklar için tasarlanan bu özel ürünler, motosiklet montu ile uyumlu renk ve kullanım özelliklerine sahiptir. Boyun kısmını koruyan bölüm, aynı zamanda boyun kısmının üşümesini engellemektedir. Kulak bölümü ve burun bölümü, hareket kabiliyetini kısıtlamamaktadır. Pratik, etkili ve kullanışlı olması nedeniyle tercih edilen bu ürünlerde diğer önemli bir özellik uzun ömürlü olmasıdır. Kaskın dış yapısı kir tutmaz. Silinebilir özelliklere sahiptir. Yağmur ve kar gibi etkenlere karşı dayanıklıdır. Nem ve sıcakların meydana getirdiği zararlı etkilere karşı oldukça dayanıklı özelliklere sahip tasarımlardır.

Güvenlik Maksimum

Kask teknolojinin gelişmesi ile birlikte, sürücü güvenliğinde tartışmasız bir yere sahip olan bu ürünler, olumsuz hava koşullarına karşı ve darbelere karşı özel üretilmektedir. Kaşındırmayan ve terletmeyen iç tasarımı, hava alan ve aynı zamanda üşümeyi engelleyen özellikler bir aradadır. Kapalı kask seçenekleri, genellikle şehirler arası yolculuk yapan motosiklet sürücüleri tarafından tercih edilmektedir. Hız kapasitesi yüksek olan motosikletlerde kullanımı zorunlu olan kapalı kasklar, pratik kayış sistemi sayesinde, kaza anında baştan çıkmamaktadır. Özel kemeri ile ayarlanabilen bu özel tasarımlar, sürüş esnasında başta sabit kalabilmektedir.

Boyun kısmının kaza anında hasar görmesini önleyen özel boyun kısmı, baş kısmını kaplayan diğer bölümlerle uyumlu olacak şekilde imal edilmiştir. Kapalı kask seçeneklerinin hafif olması ve terletmeyen iç tasarım özellikleri, bu ürünlerin tercih edilmesinde etkili rol oynamaktadır. Motosiklet severlerin en çok tercih ettiği ürünler içerisinde yer alan bu tasarımlar, renk seçenekleri ile satışa sunuluyor. Online kategoride sipariş edilebilmektedir. Kargo seçenekleri ile adrese ulaştırılmaktadır. XS ile XXL serisi arasında üretilebilen bu ürünler, kadın, erkek ve çocuklar için uygun özelliklere sahiptir. Tasarım seçenekleri kategorisinde, motosiklet elbiseleri ve motosiklet tasarımı ile uyum sağlayan kapalı kasklar, scooter tipi veya diğer motor hacmi büyük motosikletlerde kullanılmaktadır.