Keyif Tepsisi Özel Serisi 40X47Cm Pembe

225,30 ₺

Ücretsiz Kargo

Nilşah Ahşap Dijital Baskılı Keyif Tepsisi Ahşap Tepsi

225,39 ₺

Ücretsiz Kargo

Keyif Tepsisi Fiyatları

İkramlarda kullanılan tepsi çeşitleri son derece farklı modellerde satışa sunulmaktadır. Keyif tepsisi olarak da bilinen tepsiler nişan törenlerinde, misafir ağırlarken ya da herhangi bir özel günde kullanılabilecek çok şık tasarımlardır. Bu tepsiler saray havasında tasarlandığı için özellikle kız isteme törenlerinde çok fazla tercih edilen ürünlerdir. Tarzı yansıtan ürünler olarak keyif tepsisi modelleri birçok insan tarafından beğenilmektedir. 

Gümüş Renk Keyif Tepsileri

Gümüş renklerde tasarlanan keyif tepsisi modelleri yuvarlak, kare ya da dikdörtgen olarak farklı formlarda üretilmektedir. Bu tepsilerde kullanılan işlemeler genelde Osmanlı motifleri arasından seçilmektedir. İç kısımları aynalı olduğundan nişan, söz gibi özel günlerde yüzük takarken kullanılan önemli dekoratif objelerdir. Gümüş renk olarak tasarlanan tepsiler ışıltılı bir görünüme sahiptirler. 

Sunum Çay Tepsileri

Misafir geldiğinde çay ikramı olmazsa olmaz ikramlardan biridir. Bu ikramı yaparken de şık bir tepsi kullanmak son derece önemlidir. Gold renginde olan bu tepsiler iç kısmı aynalı olarak tasarlanan tepsilerdir. Çay ocaklarında görülmeye alışık olunan fakat daha da modern bir görünümü olan bu tepsiler artık ev ortamlarının da vazgeçilmezlerinden biri olmuştur. Misafir şık bir şekilde çay kahve ikram etmek isteyen insanlar bu sunum tepsilerinden rahatlıkla faydalanabilmektedir. Online satış olanakları ile rahat bir şekilde temin edilen çay tepsileri ikramların en önemli eşyaları arasındadır. Ürünler aynı gün kargoya verilmesi sayesinde kısa sürede sizlere ulaşıyor.