Ürün Bulunamadı.

Akılı Priz Fiyatları

Ürün alımı ile beraber hem bütçenize aktık sunabilir hem de odlukça pratik bir seçime yer açmanın avantajını elde edebilirsiniz. Sistemde yer alan ürün seçimleri arasından hemen alımınızı yapabilirsiniz. 

Akıllı Priz

Ev ve iş yerlerinde elektrik ile ilgili olarak çalışmalara yer açacağımız cihazların kullanımında akıllı priz seçimlerine yer açarak hem güvenli hem de konforlu olan uygulama seçeneğine sahip olmanın avantajlarını elde edebilirsiniz. Çalışması gerekli olan ve belli zaman sonra kapatmak istediğiniz ürünlerde fiş çekimine yer açmadan sadece elektrik düğmesine basarak elektrik akımını keserek cihaz çalışmasını durdurma şansınız bulunuyor.

Akıllı Priz Modelleri

Akıllı priz seçimleri arasından kararınızı verirken kablo seçimlerinden fiş adetlerine kadar birçok detaya yer açma şansınız bulunuyor. Çoklu fiş seçimlerinin sahip olduğunuz ürünlerde birçok çok cihazın aynı anda aynı elektrik enerjisini edinmesi sağlanırken kapatma işlemi ya da açma işlemi için ise sadece akıllı prizde yer alan düğmenin açılıp kapanması yeterlidir. Özellikle iş yerleri için büyük avantaj sunan akıllı priz seçimleri evlerde de avantajı elde etmenize olanak sunar. Özellikle şarj cihazlarının takılı olduğu ya da televizyon gibi cihazların bağladığı olduğu seçimlerde elektrik enerjisinin sadece akıllı prizde bulan düğme yardımı ile sonlandırılması yıl genelinde de avantajı sağlayarak bütçenize de katkı sunacaktır. Pratik bir seçim olması sebebi ile elektrik enerji kesimi akıllı priz ile daha kolay yapılıyor.