Ürün Bulunamadı.

Çocuk Papyon Fiyatları

Genellikle özel günler, davetler gibi ortamlarda kullanılan papyonlar, takim elbise ya da smokin gibi kıyafetleri tamamlayıcı olarak kullanılır. Şık bir görünüm sağlar. Bu aksesuar erkeklere özgü olup, 18 yüzyılda ortaya çıkıp 20. yüzyılda yaygın hale gelmiştir. Tasarım ve kullanım açısından kravata benzese de kravattan farklıdır. Kravatları bağlamak gerekirken, papyonlar direk kullanmak için hazırdır. Çocuk papyon modelleri, yetişkinlerin papyon modellerine göre daha geniş ve boğazları sıkmayacak şekilde tasarlanmıştır. 

Çocuk Papyon Modelleri

Her türlü kumaştan üretilebilen papyon modelleri, özel günlerde kullanmak için çoğu zaman kadife ya da saten kumaşlardan tercih edilir. Günlük bir şekilde kullanılmak isteniyorsa triko ya da kot modellerdeki papyonlarda tercih edilebilir. Kolay kullanım açısından ahşap papyon modelleri de bulunur ve bu bunlar doğrudan boyna takılabilir. Sitede yer alan erkek çocuk aksesuar modelleri arasında istediğiniz tercih edebilir, çocuğunuzu şık bir davete gitmeden bu papyon yardımıyla hazırlayabilirsiniz. 

Çocuklar İçin Şık Papyonlar 

Kravattan daha eski bir tarihe dayanan papyon, pratik bir kullanıma sahip olduğu için daha çok tercih edilir. Bazı yerlerde çalışan kişiler işinin bir parçası olarak papyon kullanabilir. Özel bir aksesuar olan papyon, çocuk, erkek, kadın fark etmeksizin herkesin kullanabileceği bir aksesuar olarak karşımıza çıkar. Papyonu bağlamak için gömlek yakasındaki düğmenin iliklenmesi gerekir. Aksine papyon tutturulamaz. Özellikle çocuk papyon modelleri, çocukların daha şık ve gösterişli görünmesini sağlar. Yaşıtlarındaki çocuklardan farklı olarak, çocuğun kendini daha şık hissetmesi papyonlu kullanımı ile sağlanabilir.