Ürün Bulunamadı.

Bellik, güvenli sürüş imkanı sunuyor ve motosiklet kullanıcılarının güvenliğinde önemli rol oynuyor. Motosiklet kullanımı esnasında karşılaşılacak olumsuzluklara karşı sizi koruyan bu özel tasarımlar, insan vücut yapısına göre standart özelliklerde üretilmektedir.

Omirilik bölümü ve bel bölümü, insan vücudunun en önemli bölümleridir. Bu bellik ürünü, insan omiriliğinin ve belin genel yapısını, dış darbelere karşı koruyacak şekilde üretilmektedir. Belinize gelecek darbeleri emebilen ve bükülme gibi ciddi zararlara neden olabilecek durumlara karşı maksimum koruma sağlayan bu ürünler, mukavemeti yüksek tasarımlardır. Uzun ömürlü ve dayanıklı özelliği ile tercih edilen bu ürünler, kaliteli malzemeden üretilmektedir. Bellik dizlik sırtlık üçgeninin en önemli parçası olan bellikler, motosiklet giysileri ile uyumlu estetik özelliklere sahiptir. Yağmur, kar ve sıcak havanın oluşturduğu mekaniksel kırılmalara karşı dayanıklıdır. Kullanımı rahat ve kolay olan bu tasarımlarla trafikte güvenle hareket edebilirsiniz. Ayrıca bel soğukluğunu engelleyen özel ısı yalıtım özelliği de bulunmaktadır. Farklı boğumlara sahip tasarımları, istediğiniz gibi satın alabilirsiniz. Kumaşın yapısal özellikleri derinizin yapısal özelliklerinin korunmasında etkili rol oynayacaktır. Vücut yapınıza göre özel üretilen bu tasarımlar, cildinizde tahrişe neden olmaz.

Profesyonel Tasarım

Motosiklet tutkunlarının en çok endişe ettiği durum kazalardır. Bu nedenle güvenli sürüş tekniklerini her zaman için dikkate alırlar. Bunun yanı sıra güvenliğinizi sağlayacak dizlik seçenekleri de bu kategoride değerlendirilmektedir. Sağlam plastik yapısı, vücuda oturan tasarım özellikleri ve darbe emici özel kumaş seçenekleri, motosiklet tutkunlarına güven vermektedir. Profesyonel tasarım kategorisinde üretilen bellik dizlik sırtlık seçenekleri, özel model seçenekleriyle üretilmektedir. Standart yapısı ile tercih edilen bu ürün seçenekleri, kullanım kalitesi bakımından birinci sınıftır. Uzun yıllar kullanılabilen dizlikler, sırtlık ve bellik gibi ürünlerle gerek estetik olsun, gerekse kullanım olsun, mükemmel bir uyum içerisindedir. Motosiklet giysileri ile estetik görünüm kategorisinde uyumlu olan bu tasarımlarla, istediğiniz kaliteli kullanım özelliklerini bir arada bulabilirsiniz.

Özellikle dönüşlerde meydana gelen kazalarda, en çok diz bölümü hasar görmektedir. Bu nedenle dönüşlere dikkat etmek gerekir. Dikkatli olmanın yanı sıra dizlik kullanımı da ihmal edilmemelidir. Sürtünme ve darbe gibi birçok olumsuz etkiye karşı maksimum koruma sağlamaktadır. Yağmur, kar ve yüksek sıcaklık gibi olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı olan bu tasarımlarda, aradığınız kaliteli kullanım özellikleri bir arada bulunmaktadır.

Estetik ve Kullanışlı

İnsan vücut yapısı, dış darbelere karşı dayanıksız olması nedeniyle, özellikle motosiklet kullanıcıları için, bellik dizlik sırtlık gibi seçenekler önem kazanmaktadır. Bellik ve dizlik ile uyumlu sırtlıklar, ısı geçirmeyen dayanıklı tasarımlardır. Dış darbelere karşı emici özelliği ile tasarlanan bu ürünler, çok sıcak veya çok soğuk havanın meydana getirdiği mekanik kırılmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Motosikletlerle uyumlu giysi seçeneklerinin estetik yapısı ile uyumlu olan bu tasarımlar, darbeyi emebilen özel kumaş yapısına sahiptir. Düşme veya sürtünme esnasında sırt kısmı maksimum koruyabilmektedir.

Tasarımsal yapısı, motosiklet giysileriyle ve motosikletlerle uyumlu özelliklere sahiptir. Kullanımı kolay ve pratik montaj özelliğine sahip bu ürünlerde, aradığınız kaliteli kullanım özellikleri bir arada bulunuyor. Uzun ömürlü tasarım özellikleri ve kumaş yapısı, profesyonel seçeneklerle hazırlanıyor. İstediğiniz kaliteli bir çok ürün, online seçeneklerle adrese teslim edilebiliyor. Motosiklet almaya karar verdiyseniz, bellik, dizlik ve sırtlık gibi güvenliğinizi maksimuma çıkaracak ürünleri de gözden geçirmelisiniz. Pratik, etkili ve kullanışlı olması nedeniyle tercih edilen bu tasarımlar, her yaştan motosiklet sever için özel üretilmiştir. Renk yapısı ve estetik görünümü özel olarak tasarlanan bu ürünlerde, aradığınız kaliteli kullanım özellikleri bir arada bulunabilir.