Ürün Bulunamadı.

İntercom Fiyatları

İntercom motosiklet kullanıcılarının birbiriyle iletişim halinde olmaları için tasarlanmış ve kask içinde yerleştirilen bir cihazdır. Günümüzde çoğu kişinin tutku haline getirdiği motosikletler birbirinden değişik aksesuarlarla daha da eğlenceli hale getiriliyor. Uzun yolculuklarınızda ve diğer motosikletli ekiplerinizle iletişimi kesmemek için kaskınızın içine yerleştireceğiniz intercomlar sayesinde sürüşünüzü daha da keyifli yapabilirsiniz. Ayrıca her kask için uyumlu üretilen intercom bluetooth ve kablosuz bağlantı imkânı da sunuyor. 

Yüksek mesafelerde sesleri net olarak duyabilme ve her yerde sesin kesilmemesi gibi birçok özelliğe sahip olan bu cihazlar 800 metreye kadar sesi algılamaktadır. 8 saate kadar konuşma süresi ve aynı anda 5-8 kişi ile görüşme yapabilme özelliğine sahiptir. 

İntercom Özellikleri 

Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilen bu cihazlar hava ve çevre koşullarına da oldukça dayanıklıdır. Kask içerisindeyken sürücülere bir rahatsızlık vermeden diğer sürücüler ile iletişimde kalmalarını sağlamaktadır. Sesli çağrıları yanıtlama özelliği, akıllı telefonlar ile iletişim, 8 saate kadar konuşma süresi, aynı anda 1 den fazla kişiyle konuşabilme gibi birçok özelliklere sahiptir. 

Motosiklet kullanırken diğer kullanıcılardan ayrılma, mola verme ya da yön değiştirme gibi durumlarınızda anında haber verebilir ve haber alabilirsiniz. Son zamanlarda dikkatleri oldukça üzerine toplayan intercom motosiklet tutkunlarının vazgeçilmez aksesuarları arasındadır. Sizde en kaliteli ve güçlü intercom cihazları için internet satın noktalarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca en uygun fiyat ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.