Ürün Bulunamadı.

Banyo çöp kovası modelleri, hem tuvalet hem de banyolarda her gün çeşitli şekillerde çıkan atıkların hijyenik bir şekilde depolanmasına olanak sağlar. Banyolardaki çöplerin bir araya toplanmasını sağlayan ve bunun yanında konforlu bir kullanıma imkân tanıyan banyo çöp kovaları, aynı zamanda banyolarda hijyenik ortamların oluşmasına yardımcı olur. Her zaman pratik bir kullanım sunan ve çöplerin kolayca toparlanmasına destek olan bu çöp kovaları, özellikle yeni nesil banyo modellerinde çok fazla tercih edilir.

Banyo Çöp Kovası Çeşitleri

Banyo çöp kovaları aslında banyolar için özel olarak üretilen çöp kovası modelleridir. Çünkü banyolarda oluşan çöplerin hijyenik bir ortamda depolanması oldukça önemli bir konumda yer alır. Ayrıca çeşitli avantajları da beraberinde getiren banyo çöp kovaları, klozetlere de çöp atılmasının önüne geçer. Farklı tasarımlarda ve boyutlarda üretilen çöp kovaları, banyolarda dekoratif görüntüler sergilemesiyle de çok fazla ilgi görür. Her banyo dizaynı için uyumlu bir çöp kovası bulmak ve banyo tasarımı ile kombinlemek mümkündür. Genel olarak banyo çöp kovası çeşitleri ise aşağıdaki gibi sıralabilir;

Plastik banyo çöp kovaları

Hiper plastik banyo çöp kovaları

Sensörlü banyo çöp kovaları

Pedallı banyo çöp kovaları

Kapalklı ve kapaksız banyo çöp kovaları

Örgülü banyo çöp kovaları

Bambu banyo çöp kovaları

Dekoratif Banyo Çöp Kutuları

Banyolarda kullanılan çöp kutuları ile gelen önemli özelliklerden biri de dekoratif yapıları olmaktadır. Pratik kullanım sunmalarının yanında ortamdaki kokuyu da önleyen bu kovalar, el değmeden açılan modelleri ile tam bir hijyen sağlar. Ayrıca dekoratif oldukları kadar dayanıklı bir yapıya sahiptirler. Hem dekoratif açıdan hem de hijyen olarak beklentilere cevap veren banyo çöp kutuları, hemen her banyodaki yerini almaya devam etmektedir.

Birbirinden farklı renk ve tasarımları ile banyoların göze çarpan dekoratif ürünleri arasında yer alan banyo çöp kutuları, sizlere her konuda büyük kolaylıklar sağlar. Ayrıca ergonomik ve estetik tasarım ile üretilmeleri ev hanımlarının ilgi göstermesine neden olur. Oldukça geniş bir iç hacme sahip olan çöp kovaları, banyo içerisinde çöplerin birikmesini önler ve bunun yanında ortamın daha temiz ve hijyenik olmasına katkı sağlar. Çöp kovalarının suya, neme, küfe ve yıpranmaya karşı dayanaklı olmaları da diğer avantajlarından bazılarıdır.

Banyo Çöp Kovası Fiyatları

Banyo çöp kovası fiyatları konusunda çeşitli özelliklere bağlı olarak değişimler yaşanır. Bunlar arasında çöp kovasının boyutu, markası, üretildiği malzeme ve tasarımı yer alır. Ayrıca fiyat değişikliklerine neden olan en önemli faktörlerden biri çöp kovasının hacmi olmaktadır. Genel olarak litre üzerinden hesaplanan hacimler, arttıkça fiyatlar da artar. Çöp kovası hacmi ne kadar yüksek olursa fiyat da aynı şekilde doğru orantılı olarak yükselir. Çöp kovalarında üretim malzemesi de fiyatın değişmesinde etkili bir faktör olarak görülür.