Ürün Bulunamadı.

Köpek Eğitim & Zekâ Oyunları Fiyatları

Köpekler sadık dostlar olması nedeni ile hemen her evde rastlanılan insan canlısı hayvanlardır. Eğitim algısı yüksek olan köpekler başarılı bir eğitimden geçtikleri taktirde hayatları boyunca unutamayacakları birçok şey öğrenebilirler. Köpeklerin öğrenmesini kolaylaştıran oyuncaklar ve ödüller köpeklerin zihinlerinde öğrendikleri eğitimlerin kalıcı olması yönünde etkilidir. Köpek eğitimleri & zekâ oyuncakları olarak tercih edilecek ürünler köpeklerin hayatlarında daha mutlu olmaları ve eğlenmeleri acısından oldukça kullanışlı ürünlerdir. 

Eğitici Köpek Oyuncakları

Köpekler için tercih edilecek oyuncak gruplarının başında eğitici oyuncaklar yer alır. Eğitimleri kolaylaştıran bu oyuncaklar ile köpekler mutlu ve aktif olur. Oynaması amacı ile üretilen kastık kemikler kemirgenliğini artırır ve ilgi alanını genişletir. Köpekler hareket eden her eşyaya ilgi duyarlar. Köpeklerin daha hareketli olmalarını sağlamak amacı ile bu oyuncaklardan yardım alınarak gün boyu eğlenmesi sağlanabilir. Köpek eğitimleri amacı ile özel olarak üretilen oyuncaklar oyun amacının yani sıra köpeklerde eğitimi de amaçlamaktadır. Kaliteli plastik ürünler ile köpeklerin sağlıklı bir eğitim alması da mümkün hale gelir.

Ödül Oyunları ile Başarılı Eğitimler 

Köpeklerin eğitiminde öğrenmenin temel koşullarından bir tanesi ödüllendirme sistemidir. Eğer köpek öğrenme sırasında ödüllendirilirse o hareketi pekiştirir ve devam ettirir. Oldukça başarılı olan bu teknikte yüzde yüz sonuç almak için köpeklerin koşulsuz seçecekleri ödül maması vermek gerekmektedir. Köpeklerin vitamin ve besin ihtiyacını sağlayarak enerji veren ödül yiyeceklerini her köpek severek tüketir. Ambalaj içerisinde sunulan yiyecekler sağlık açısından faydalı olması nedeni ile güvenle tercih edilebilir.