Byfresh Koku Yokedici "demeter Tarım Tanrıçası" Kabartmalı Tablo (17X24)

126,99 ₺

Kabartmalı Tablo 

Dekorasyonunuza kabartmalı tablo modelleri ile derinlik katabilirsiniz. Geleneksel tablolardan farklı olarak 3 boyutlu bir görünüm sunan bu tablolar, daha gerçekçi bir hava uyandırıyor ve hem derinlik algısını hem de görsel zevki bir adım daha öteye taşıyor. Evinizde, iş yerinizde kullanabileceğiniz tablolar estetik görünümleri ile de ön plana çıkıyor. Gelişen dekorasyon trendleri doğrultusunda ortaya çıkan kabartmalı tablolar resim ve heykelin iç içe geçmiş bir formu olarak adlandırılabilirler. Model olarak geniş bir aralığa sahip olan bu tabloların her odaya veya mekâna uygun bir çeşidini de bulmak mümkün.

Üçüncü Boyutun Tadını Çıkartın 

Üç boyutlu çalışmalar iki boyutlu olanlara göre daha dikkat çekici bir havaya sahiptirler. Kabartmalı tablo dekorasyonda daha özgür bir düşünce biçimine sahip olanlara yıllardır aradıkları fırsatı verdi. Kullanıldıkları ortamın havasını bir anda değiştiren bu tablolar boş kalan duvarlara göz alıcı bir dokunuş ekliyor. Tek renk veya renkli tablolar arasından zevkinize ve dekorasyonunuzun genel çizgisine göre seçim yapabilirsiniz.

3D Kabartma Tablo Çeşitleri

Boş duvarlar dekorasyonun geneli ne kadar güzel olursa olsun, o mekânın kötü görünmesine neden olur. Duvarları doldurmak ise özen isteyen bir uğraştır. Kabartmalı tablo çeşitleri ile duvarlarınızda kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Tabloları ise hızlı kargo ve adrese teslim avantajları ile satın alabilir, elinize ulaştığı andan itibaren duvarlarınıza asabilirsiniz.