Ürün Bulunamadı.

Hamile Korsesi Fiyatları

Özellikle bayanların sıklıkla kullandıkları ürünlerden biri olan korse farklı şekillerde karşımıza çıkmaktadır. Korselerin kullanım alanlarına göre verdikleri etkilerde farklıdır. Özellikle yağ eritilmek ya da şekil vermek istenen bölgeler için tasarlanan ürünler sayesinde istenilen vücut hatlarına ulaşmak mümkün olmaktadır. Uzun süre kullanımlar için tasarlanmış ürünlerdir.

Nerelerde Kullanılır?

Korseler genellikle bel, basen, sırt ve bacaklar için kombin ürünlerdir.  Ayrıca ameliyat sonrası kullanılması zorunlu olan bazı modeller bulunur. Bunlardan biri olan hamile korsesi her bayanın doğum sonrası oluşacak göbeklerinin sarkmasını ve büyümesini önlemek için kullanılan hamile iç giyim ürünlerinden biridir. Bayan hamile korseleri aynı zamanda hamilelik sonrası da kullanıma elverişlidir. İçerisinde bulunan bazı etken maddelerinin ömrü uzun olduğundan senelerce rahatlıkla kullanılabilinir. Hamile korselerini her yerde bulmak mümkündür. Genellikle bedenleri hamile bayanlara uygun olarak üretilir fakat hamilelik dışı kullanımlar için ayarlanabilir özellikleri sayesinde rahat kullanım sağlar. 

Çeşitleri Nelerdir? 

Hamile korsesi elbise altına giyileceğinden renk açısından sınırlı olarak üretilen ürünlerden biridir. Siyah, beyaz ve krem rengi olarak üretilir. Elbiselerin alt kısımlarında çok belli olmaz ve güven verir. Ayrıca herhangi bir durumda rahatlıkla çıkarılabilme özelliği vardır. Korseler kullanım yerine göre belirli saatlerde kullanılmalıdır. Gün boyu kullanıp gece yatarken mutlaka çıkartılmalıdır. Kan dolaşımı gece saatlerinde daha az olduğundan dolayı çıkarmak sağlık açısından çok önemlidir. Doktorların mutlaka tavsiyesi üzerine kullanım yapılmalıdır.