ProtecTV LG 32LA660 TV Ekran Koruyucu (32"/82 EKRAN) - Nano 3MM UltraViyole (UV)

25% 199,00 ₺

149,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

TV Ekran Koruyucu Fiyatları

Her evde ve iş yerlerinde bulunan televizyonlar geniş kullanım ağına sahiptir. Farklı modeller ve özelliklerde üretilmeleri sayesinde birden fazla seçenek sunması sağlanmıştır. Boyutları açısından birçok farklılık gösterirken özellikleri açısında da özellikle kullanıcıların beğenisine sunulmuş ürünlerdendir. LCD ve Led televizyonların çoğalması ile birlikte kazalar da bir o kadar artmaktadır. Üretici firmalar televizyonları için belirli sürelerde garanti verirken kullanıcı hataları için garanti vermemektedir. Teknik olarak her sorunu çözmek için tasarlanan üründe kırılmaya karşı herhangi bir önlem alınmamıştır. Bu tür kazaların engellenmesi ve güvenilir şekilde kullanılması için üretilen TV ekran koruyucuları bu sorunun ortadan kalması için hedeflenmiş bir üründür. 

TV Ekran Koruyucu Ne İşe Yarar?

TV ekran koruyucu çeşitleri her türlü darbe ve sıvıya karşı korunaklı şekilde dizayn edilmiş ve satışa sunulmuştur. TV ekran koruyucuları her inç ve boyuttaki TV için üretilir. Televizyonun boyutuna uygun olanı almak doğru olandır. Kolaylıkla yapıştırılır ve uzun seneler kullanım sağlar. 

Dikkat Edilmesi Gerekenler 

Yapıştırılma sırasında televizyon mutlaka kapalı olmalıdır. Gerekirse TV yere koyularak daha rahat yapıştırma yöntemi uygulanabilir. Yapıştırma esnasında ekrana zarar vermemek için herhangi bir materyal kullanılmamalı ve ekran koruyucu yapıştırılırken baskı uygulanmamalıdır. Yapıştırma işlemi sadece bir defa olacağından çok dikkatli olunmalıdır. Aksi durumda sök çıkar şeklinde kullanım yapılamaz. Yapışkan yüzeye el ile temas etmek leke bırakacağından dikkat edilmelidir.