Ürün Bulunamadı.

Erkek Çocuk Kazak Fiyatları

Erkek çocuklara özel tasarlanan erkek çocuk giyim modelleri son derece şık tasarımlardır. El örmesi olan kazaklar özellikle son yıllarda fazlası ile tercih edilmektedir. Kaliteli iplerden örülen ve çocukların kış aylarında daha sıcak olmasını sağlayan bu kazaklar farklı renk ve modellerde hazırlanmaktadır. Erkek çocukların sevecekleri renklerde tasarlanan bu kazaklar son derece hoş ürünlerdir. Kaliteli ve dikkat çeken modelleri ile birçok farklı şekilde değerlendirilebilmektedir. Okula giderken ceket altından giydirilen süveter kazaklar ya da dışarıda montun altından giydirilen klasik kazaklar son derece ideal ürünler arasında yerini almaktadır. Erkek çocuk kazak modelleri içerisinde farklı yaş gruplarına hitap eden ürünler bulunuyor. 

Uzun Kollu Kazak Modelleri

Erkek çocukların kot ve keten pantolonların üzerinden rahatlıkla giyebildikleri uzun kollu kazaklar hem tasarımı hem de rahatlığı ile dikkati çekmektedir. Üzerinde çocuklara özel baskıları bulunan bu kazak modelleri farklı detayları ile çeşitlenmektedir. Kollarında ve ön kısmındaki baskılar da erkek çocuklarına hitap eden desenler yer almaktadır. Kahverengi, mavi, lacivert gibi daha ağır olan renklere yer verilmektedir.

Süveter Modelleri

Erkek çocuklar için çok sevilen ürünler arasında süveter modelleri de yer almaktadır. Çok şık olan bu süveter modelleri gömleklerin ve badilerin üzerinden rahatlıkla giydirilebilir bir yapıdadır. Rahat hareket kabiliyeti sunduğu için ev ortamı için de idealdir. Hemen her yaş için süveter modeli bulunabilmektedir.