Ürün Bulunamadı.

Abiye Elbise Fiyatları

Kadınlar için en özel olan kıyafetlerden birisi abiye elbiselerdir. Önemli organizasyonlarda, mezuniyet, söz ya da nişan gibi en heyecanlı anlarda ya da çok özel davetlerde hep abiye elbise şıklığından faydalanılır. Birbirinden farklı renklerde, kesimlerde ve tasarımlarda olan abiye elbiseler şık bir çanta- ayakkabı kombiniyle bambaşka bir havaya bürünürler. Kısadan uzuna, kabarıktan sade modellere dek binlerce çeşit abiye kadınların dünyasına ışıltı saçar. 

Abiye Elbise Çeşitleri

Abiye elbise kategorisinde çok fazla çeşitlilik söz konusudur. Kısa ya da uzun modeller, straplez modeller, yırtmaçlı ya da yırtmaçsız modeller, tül detaylı, incili ya da işlemeli modeller, askılı modeller ve daha pek çok çeşit mevcuttur. Söz ya da nişan gibi anlarda daha çok göze çarpan, iddialı, balık elbise ya da tül detay abiyeler tercih edilir. Mezuniyetlerde tercih edilenlerse daha kısa, sade ve hafif dokunuşlara sahip olan modellerdir. Kalem elbiseler daha resmi organizasyonlar için tercih edilirken püskül, fırfır ya da omuz detay ürünler daha şık organizasyonlarda kullanılırlar. 

Farklı Kumaşlar ve Kesimler

Abiye elbiselerde çok farklı kumaş türlerinden faydalanılabilir. Daha doğrusu kumaşta yer alan detaylar ve işlemeler çok farklıdırlar. Kadife abiyeler, ince kumaş modeller, tül ve transparan çeşitler ya da pullu payetli kumaşlar çok değişik ortamlarda kullanılabilen modellerin oluşmasını sağlarlar. Her yaşta ve her bedene göre abiye elbise çeşidi bulmak mümkündür. Dar kesimler, daha salaş modeller ya da balık model elbiseler gibi binlerce çeşit her kadının zevkine hitap edebilecek çeşitlerdir. Kişiler kendi tarzlarına, gidecekleri organizasyona ve vücutlarının yapısına göre seçim yapmalıdırlar. Bu sayede abiye elbisenin güzelliği daha da ortaya çıkacaktır.