Nice Frog 7 Termal Sauna Uzun Kollu Fermuarlı Takım (Nicefrog)

655,99 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Termal içlik özellikle soğuk kış günlerinde sıcak tutan ve ısıyı dışarı vermeyen giyim türleri arasında yer alır. Yapılan geniş çaplı araştırmalar sonucunda üretilen bu giysiler, vücudun ısı dengesini korumada oldukça önemli bir konumda yer alır. 

Bunun yanında ter tutma özelliği olmayan termal içlik spor yapanlar tarafından da oldukça fazla tercih edilir. Son zamanlarda spor yapmak için en çok kullanılan giyim türleri arasında termal içlik modelleri yer alır.

Termal İçlik Özellikleri

Termal içlikler hem soğuktan korunma hem de spor yaparken teri tutmaması amacıyla tercih edilir. Ayrıca kış aylarında ter tutmadığı için pek çok sporcu tarafından giyildiğini söylemek mümkündür. Termal içlik giyilen spor arasında ise;

Koşu

Yürüyüş

Bisiklet

Kayak

Dağcılık

Dağ sporları

Askerlik

Yer alır. Her spor dalı için farklı model ve çeşitleri olduğunu belirtmek mümkündür. Ter tutmadığı için sporcuların hasta olmasının önüne geçen termal içlik modelleri, sahip olduğu bu özellik ile uzun yıllardan bu yana sporcuların en önemli yardımcısı olmuştur.

Diğer yandan askerler de termal içlik takım sayesinde dondurucu soğuk altında nöbetlerini sorunsuz bir şekilde tutar. Ülkemizin bazı bölgelerinde özellikle geceleri oldukça sert soğuklar görülür. Ancak termal içlik askerlerim en çetin kış koşullarında dahi zorlanmadan nöbet tutmalarına imkan tanır. 

Vücudu saran yapısı ve esnek olması en önemli avantajları arasında yer alır. Ayrıca bu sayede termal içlikler kat kat giyinme zorunluluğunu ortadan kaldırır.

Termal içliklerin bazı modelleri anti bakteriyel ve anti alerjik özelliklere sahip olan bambu ağacı liflerinden üretilen çeşitleri ile karşımıza çıkar. Bambu lifleri üretilen modelleri çeşitli dokulara alerjisi olanlar tarafından tercih edilir ve bu özellikte olanları özel yapıları sayesinde sorun yaşanmadan giymek mümkündür.

Ayrıca bazı modellerde ise dirsek, diz, bel ve kalça bölgelerinde artı polar dokuları yer alır. Bu sayede hareket anında diğer yüzeylere temas etme ihtimali bulunan vücut bölgeleri de korunmuş olur.

Hem kadınlar hem de erkekler için üretilebilen termal giyim ürünleri, bazı modellerinde unisex giyim tarzı sunar. Bu şekilde herhangi bir model kadınlar ve erkekler tarafından ortak giyilebilir. Bunun yanında kadınlar için üretilen bazı modeller, sütyen, külot ve body şeklinde olan modelleri vardır.

Erkekler için de slip boxer, şort ve atlet gibi farklı termal içlik modelleri üretilir. Farklı renk skalası ile hemen her kıyafetin altına giyilebilir ve kolay kolay kıyafetlerin altında belli olmaz.

Termal İçlik Fiyatları

Termal içlik fiyatları genel olarak içliklerin markası, kalitesi, üretildiği malzeme ve yaş aralığına göre değişim gösterir. Bambu lifli termal içlikler diğer modellere göre daha pahalıdır. Ayrıca kadınlar ve erkeler için olan ürünler arasında da fiyat açısından farklılıklar vardır. Fiyat değişimleri meydana getiren başka bir etken de sıcak tutma kalitesi olarak karşımıza çıkar.