kara ekşi ( erik eşisi ) 1 kg

9% 55,00 ₺

50,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Organik Sos Çeşitleri ve Fiyatları

Organik soslar, ürün yelpazesi olarak çeşitlilik gösteren ürünlerdir. Organik sos çeşitlerinin fiyatları ürünlerin çeşitliliğine göre farklılık göstermektedir. Lazımbana, sizler için her çeşit organik sosu bir kategori altında toplamıştır. Bu ürünleri en uygun fiyat avantajlarıyla sipariş verebilir size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Organik soslar kullanım alanları ve içerik olarak birçok farklı seçeneğe sahiptir. Üründe kullanılan aromaların bitki türlerinin oldukça etkili olduğu soslar yemeklerin içine koyularak ya da meze olarak sıklıkla tüketilmektedir. Sağlıklı üretim koşullarına sahip olan organik soslar temiz ve güvenilir üretim firmalarının elinden çıkarak lazımbana’da sizlere sunulmaktadır. Organik ürünler olması açısından oldukça avantajlı olup daha sağlıklı beslenmeniz için sizlere özel olarak üretilmektedir.

Kahvaltılık Organik Sos

Kahvaltı en önemli beslenme öğünüdür. Kahvaltının verimli ve sağlıklı yapılması gün içindeki enerjiyi de olumlu yönde etkilemektedir. Organik kahvaltılık soslar yüksek besin değeriyle kahvaltının lezzetini ve faydasını arttırmaktadır. Organik sosların birçok kullanım alanı mevcuttur. Kahvaltılık organik soslar sayesinde daha sağlıklı bir kahvaltıyla güne başlayarak dinamik ve enerjik bir gün geçirebilirsiniz. Ürün çeşitliliğiyle birçok lezzeti tatma imkânı bulabilir daha sağlıklı beslenerek vücut direncinizi arttırabilirsiniz.