Koli Kalın Kaliteli Çift Oluklu 35X35X30 Cm. 10 Lu

289,10 ₺

Ücretsiz Kargo

Silindir Kutu Kargo Postalama Tüpü Postüp Masura Kapak Dahil

24,49 ₺

Stokta Yok

Koli ve Kutu Çeşitleri

Taşınma, nakliye, depolama konularında olmazsa olmaz malzemeler arasında bulunan koli ve kutu çeşitleri ihtiyaçlara göre farklı ebatlarda üretilirler. İhtiyaca göre bu ebatlar arasından seçim yapılır. Taşınma için kullanılacak çeşitler içine konulacağı malzemenin ağırlığına göre belirlenir. Kitap, mutfak eşyası gibi ağır ve hassas malzemelerin taşınmasında küçük ebatlı olanlar tercih edilebilir. Ofislerde ise evrak ve dosya depolama aşamalarında koliler önemli bir çözüm yaratırlar. Bütün malzemelerin tek bir noktada toplanması arandıkları zaman da kolay bulunmalarını sağlar. Kutu ve koliler sadece profesyonel taşımacılar tarafından değil bireysel ihtiyaçlar ile de kullanırlar. Gönderi ve paketleme kategorisi içerisinde bu ürünleri rahatlıkla temin edebilirsiniz.

Kutu Çeşitleri

Kolilerden farklı olarak kutular saklama için daha uygundurlar. Çeşitli malzemeleri saklamaya yarayacak şekildedirler. Boy boy olmaları hem alana göre seçim yapılmasını kolaylaştırır hem de içine konulacak eşyanın büyüklüğüne orantılı bir kutu bulunmasını sağlar. 

Koli Çeşitleri 

Nakliye ve saklama denildiğinde kolileri bu işten uzak tutmak neredeyse imkânsızdır. Koli ve kutu üreticileri ise bu alandaki talebi karşılamak için hacimleri değişik olan ürünler ile tüketicilerin karşısına çıkarlar. 

Adresinize Kadar Gelsin 

Koli ve kutu alışverişi ihtiyaçlarınızı sitemizden karşılayabilirsiniz. Katlanmış olarak gelen kolileri kısa bir sürede birleşim yerlerinden bantlayarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Kolilerin bu şekilde gönderilmesi hasar görmelerini de engeller. Online olarak satın alacağınız koliler ve kutular sizleri nakliye derdinden de kurtarır, bütün ürünleriniz adresinize kadar teslim edilir.