Borlu Konsantre Bulaşık Deterjanı W Borken Complex 124 (Elde) 1000 Ml 8682466434487

315,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Borlu Bulaşık Deterjanı W Borken Complex 124 (Elde) 1000 Ml 8682466434470

210,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Elde Bulaşık Deterjanı Fiyatları

Bayanların en çok kullandığı temizlik ürünlerinin başında gelen elde bulaşık deterjanları evde iş yerinde günümüzde birçok yerinde kullanılır. Uzun süre kullanılması zarar vermez. Fakat alerjik reaksiyonlar gösterilebilinir. 

Bulaşık Deterjan Çeşitleri

Elde bulaşık deterjan çeşitlerinden bazıları organiktir. Vücut için uygun olan materyallerden yapılmıştır. Hatta bazı bulaşık deterjanları bakım yapar. Gliserinli olanlar yumuşak bir doku verir. Deterjanların içerisinde yağ sökücüler ve kireç sökücüler bulunabilinir. Bu sökücüler çoğu zaman tehlikeli hal alabilir. Özellikle kullanılacak ürünün kullanmadan önce kontrol edilmesi gerekmektedir. Elde bulaşık deterjanının birçok markası ve modeli vardır. Bu deterjanlar aynı zamanda sadece bulaşık yıkamak için değil evin çeşitli yerlerinde kullanılabilinir. Halı ve koltuk silerken aynı zamanda yağlı tekstil ürünlerinin temizlenmesinde kullanılır. Elde bulaşık deterjanlarının üretilen ürüne göre çok ya da az köpüklü olanları kullanılır.

Deterjan Diyip Geçmeyin

Uzun süre kullanılan elde bulaşık deterjanlarının eğer sağlıksız bir ürünse sorun çıkartacağı unutulmamalıdır. Gözlerden ve yutmaktan kaçınılmalı bu anlamda gereken önlemlerde çocuklar için alınmalıdır. Her bayanın mutfağında olan deterjan ve temizlik malzemeleri genellikle gramajlı şekilde satılır. Hazır paket ürünler her zaman kapalı kalmalı ve kullanım talimatları dikkatle okunmalıdır. Elde bulaşık deterjanlarının son kullanım tarihleri mutlaka kontrol edilmelidir. Bunun dışında makineler için olan ürünler elde yıkamaya çok uygun değildir. Özellikle dikkat edilmesi gereken konulardan bazıları bunlardır.