Ürün Bulunamadı.

Çiftlik Hayvanları Oyuncak ve Fiyatları

Çocukların gelişim dönemlerinde oyuncakların çok büyük bir önemi vardır. Özellikle şehir hayatı yaşayan ve doğa ile iç içe olma imkânı bulamayan çocuklar için bu oyuncaklar çok daha büyük bir anlam ifade ediyor. Çünkü doğada bulunan hayvanları tanıma imkânı bulamadıklarından bu bilgi açlığını oyuncaklar ile gidermeye çalışıyorlar. Çiftlik hayvanları oyuncak alternatifleri ile çocukların bu bilgi eksiklikleri giderilebilmektedir. Bu oyuncaklar tek tek satılabildiği gibi set halinde de satılabilen oyuncaklardır. Kaliteli oyuncaklar çocuk sağlığına uygun olarak üretilmişlerdir. Belli yaş gruplarına hitap eden oyuncaklardır.

Poşetli Çiftlik Hayvanları +3 Yaş Grubu

+3 yaş grubu çocuklar için hazırlanan çiftlik hayvanları seti oldukça eğlenceli oyuncaklardır. Hayvanların birer minyatürü şeklinde hazırlanan bu figür oyuncak sayesinde çocuklar hayvanları daha yakından tanıma imkânı bulabilecekler. Çocukların ilgisini çekecek olan bu oyuncaklar onların rahat oynayabilecekleri boyutlarda hazırlanmıştır. Hayal gücünü geliştirmede önemli oyuncaklar olan çiftlik hayvanları set olarak satılmaktadır. Set içinde her çiftlik hayvanından bir tane bulunuyor. Bunlar horoz, tavuk, kaz, inek, sığır, ördek, iki tane çit ve bir tane de ağaç oyuncaklarıdır.

Sesli ve Pilli Güvercin +3 Yaş

Sesli ve pilli güvercinler de çocukların severek oynadıkları oyuncaklar arasında bulunuyor. Bu oyuncaklar 3 yaş ve sonrası olan çocuklar için hazırlanan bir oyuncaktır. 16 cm yüksekliğinde ve 22 cm uzunluğunda bir güvercindir. Kanat çırpar ve herhangi bir yere çarptığında yön değiştirir. Kaliteli çocuk oyuncakları arasında bulunuyor.