Ürün Bulunamadı.

Kabinet Fiyatları

Gelişmekte olan teknoloji ile birlikte hayatımıza giren makineler farklı konseptler de ve farklı yerlerde özel hayatlarda kolaylık sağlar. Bu makinelerin bakımları kadar korunmalarında önemli rol oynadığı durumlar vardır. Bazı makineler dışarı ortamlara rahatlıkla ayak uydururken bazı makinelerin belirli bir kutu ya da korunma altında bulunması gerekmektedir. Herhangi bir darbe, sıvı ve bunun gibi etkenlerden korumak adına makinelerin korundukları alana kabinet denilmektedir. Kabinetler genellikle dış ortamlarda kullanılacak makinelerin yağmur ve güneşten korunması için tasarlanmış olan ürünlerdir. Genellikle siyah renkte üretilirler. Aynı zamanda bu kabinetler uzun süre kullanım sağlanması ve dayanıklılık açısından kalın ahşap ya da demirlerden üretilmiştir.

Kabinet Çeşitleri Nelerdir?

Bazı kabinet çeşitleri duvara ve tavana monte edilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Kullanım yerine göre özel üretim yapmakta mümkündür. Hazır olan kabinet modelleri genellikle ön tarafları camlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda kabinetler farklı boyutlarda üretilmektedir. Kullanım açısından en çok içine koyulan ürünlerin arasında modem, ses sistemleri, bilgisayarlar, televizyonlar ve elektronik olan diğer cihazlar vardır. Aynı zamanda bazı aparatları sayesinde rahatlıkla taşınabilme özelliği vardır. Aparatların sağlamlığı sayesinde de her yere monte edilebilir. 

Elektrik Prizleri Modelleri

Kabinetler gibi üretilen elektrik prizleri de piyasada oldukça talep gören ürünlerden bazılarıdır. Açık ortamda sorunsuz kullanım için tasarlanmışlardır ve aynı kabinet gibi kutu içerisinde muhafaza edilen üründür. Firmaların verdikleri garanti süreleri genellikle 2 senedir.