Ürün Bulunamadı.

Doktor Oyunları Modelleri ve Fiyatları

Doktor oyunları 2-6 yaş arası çocukların severek oynadığı oyunlardan biridir. Ellerinde stetoskop, gözlerinde gözlük ve iğne ile çok tatlı bir görünüm sergileyen çocuklar doktor oyunları ile hem zekâlarını geliştirebilir hem de çok keyifli vakit geçirebilirler. Özellikle arkadaşları ile takım oyunu oynayabilmeleri için inanılmaz bir oyuncak olup çocukları doktor olmaya heves ettirir ve onları teşvik eder.

Doktor oyunları dâhilinde cansız plastik gözlük, oyuncak şırınga, stetoskop, ilaç kutusu ve reçete bulunmaktadır. Tabi ki bunların her biri oyuncak olup çocukların tam bir doktorculuk oynaması için oldukça uygun bir oyuncaktır. Çok beğenilen ve toplu bir şekilde oynanabilen bir oyundur. Hem kız çocukları hem de erkek çocukları tarafından rahatlıkla tercih edilebilir.

Doktor Oyuncakları Zararı Var Mıdır?

Doktor oyunları sağlığa zarar vermeyecek malzemeler ile üretilmektedir. Yumuşak plastikten üretilen bu oyuncaklar hiçbir şekilde kırılma ya da çocuğa zarar verme gibi bir tehlike içermez. Bu nedenle aileler yanlarında duramasa bile çocuklar doktor oyunlarını gönül rahatlığı ile oynayabilir. Doktor oyunları çocukların ellerini iyi kullanmasına yardımcı olur ve sürekli televizyon karşısında vakit geçirmek yerine el becerilerini kullanmayı sağlar.

Mavi ve pembe olmak üzere kız ve erkek çocuklarına özel farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. Oldukça sevimli ve sağlıklı bir oyun olan doktor oyunları sayesinde çocuklar arkadaşlarıyla çok eğlenceli vakit geçirebilecekler.