Ürün Bulunamadı.

Elektrikli Ağaç Budama Makinesi ve Fiyatları

Ağaçların sağlıklı büyüyebilmesi ve daha kaliteli meyveler üretebilmesi için budanarak temizlenmesi gerekir. Bu işlem sırasında eskiden manüel budama makası ve testere yardımıyla yapılırken günümüzde daha teknolojik budama makineleri ile yapılmaktadır. Elektrikli ağaç budama makinesi kullanıcılarının işini oldukça kolaylaştırdığı gibi zamandan da tasarruf sağlamaktadır. Budama işlemi esnasında birkaç kişiye ihtiyaç duyulurken elektrikli ürünler insan gücüne olan ihtiyacı da azaltmıştır.

Yüksek Dal Budama Makinesi

Akülü bir düzeneğe sahip olan bu budama makinesi ağaca çıkmadan yerden budama yapabilme kolaylığı sağlar. Uç kısımlarında dalları kolayca kesebilen minik testereleri bulunur. Uç kısmı 90 derece dönebildiğinden pratik bir şekilde işlemi tamamlar. Ağır bir ürün olmadığından kullanıcıyı fazla yormaz. Ürünün boyu ağacın yüksekliğine göre ayarlanabilir şekilde tasarlanmıştır. Aküsü bittiğinde elektrik enerjisi ile tekrar şarj edilebilir.

Akülü Budama Makası

İşini eski usulle yani budama makası ile yapmak isteyenler de unutulmamış ve akülü budama makasları tasarlanmıştır.  Bu ürünler ortalama 30 cm boyunda makası bulunan ve kolay kavranabilen mekanizmasıyla kaliteli bir budama hizmeti sunar. Akülü budama makasların çeşitlerine bakıldığında ortalama 4-5 saat içerisinde şarj olup 8 saat kadar kullanım süresi olduğunu görmekteyiz. Kullanıcısının kas gücüne çok fazla ihtiyaç duymadan ağacın fazla ve kurumuş dallardan kolayca arındırılmasına yardımcı olur. Aküsünün yanında taşınmasını sağlayan kemerli ve sırta ya da bele takılabilen bir de kemer sistemi vardır.