Chongming Çakı + Stres Çarkı

242,06 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Stres Çarkı 

Son dönem oyuncakları içerisinde en popüler olanlardan bir tanesi olan stres çarkı rulmanlardan oluşan ve bu rulmanların el ile döndürülmesi prensibi ile çalışan bir oyuncaktır. Yurt dışında yaygınlaşmasının ardından ülkemize de gelen ve geniş bir yaş aralığına hitap eden stres çarkları oyun oynarken yarattığı eğlence kadar renkleri ile de dikkat çekiyorlar. Stres çarkları bir oyuncak olmaktan öte stres atmaya da yardımcı oluyorlar. Tasarım olarak da şık bir görsel yöne sahip stres oyuncakları boyutları ile her çantaya sığıyor, hatta cepte bile rahat bir şekilde taşınabiliyor.

Renkli Stres Çarkları 

Birçok rengi bulunan stres çarkı modelleri zevke göre bir oyuncak bulunmasını kolaylaştırıyor. Rulmanlar üzerinde kaplı olan kısım oyuncağın renkli kısmını oluşturuyor. Sarı, mavi, kırmızı ve siyah gibi renk seçenekleri ile çocukların da sevdiği modelleri bulmak kolaylaştırıyor. 

Fosforlu Stres Çarkı 

Stres çarkını gece kullanmayı sevenler karanlıkta parlayan fosforlu stres çarkını tercih edebilirler. Karanlığa bambaşka bir renk katacak olan bu çarklar gece boyunca elinizden düşmeyecek. 

Stres Çarkı Özellikleri

Günün herhangi bir saatinde, stres yükü altında olduğunuzda, kendinizi iyi hissetmediğinizde, çocuklarınızı eğlendirmek için stres çarkları her an yanınızda olacak. Yaş grubu olmadan oynanabilen nadir oyuncaklardan bir tanesi olan stres çarkı sitemizde en avantajlı yöntemler ile sizlerle buluşur. Stres çarkı siparişi vermek de çok kolay, alışverişinizin tamamlanmasının ardından stres çarkınız adresinize teslim edilecektir.