Sıcak Tutkal Silikon Tabancası Standı Koruma Kabı Kolay Kullanım

41,67 ₺

Stokta Yok

Yapıştırıcı Fiyatları

Günlük hayatımızda en çok kullandığımız ürünlerden biri olan yapıştırıcı aynı zamanda dünya üzerinde birçok üretici firma ile karşımıza çıkmaktadır. Onlarca çeşidi olan yapıştırıcı ürünlerinin hem yetişkin hem de çocuklar için olan modelleri mevcuttur. Çocuklar için olan yapıştırıcı türleri daha sağlıklı materyallerden yapılmasına rağmen uzun süre kullanım yapılması durumunda mutlaka yetişkin biri tarafından kontrol edilmelidir. Yapıştırıcıların akışkan ve katı modelleri kullanılacak alana göre güçlü yapışkanlık sağlayacağı gibi bazı yapıştırıcı modellerinin kolaylıkla çözülebilen özellikte olanları vardır. 

Kullanım Açısından Kolaydır

Okullarda kullanılanlar yapıştırıcıların çoğu stick şeklinde sürülebilenlerdir. Bunlar kâğıt yapıştırmak için kullanılır. Daha büyük hobiler ve sanatsal çalışmalar için kullanılan yapıştırıcıların daha kuvvetli olduğundan ten ile temas etmemesi gerekir. Bazı yapıştırıcı modelleri bazı aletler sayesinde kullanılır. Sıkmalı olarak yapıştırıcılar genellikle iyi kokmaz ve çok solumamak gerekmektedir. Kimyasal maddelerden yapılan silikon, bali gibi yapıştırıcıların çok uzun süre solunması durumunda beyin hasarı verdiği görülmüştür.

Yapıştırıcı Çeşitleri

Kullanım yerlerine göre değişen yapıştırıcılar farklı modeller ile karşımıza çıkar. Bunlardan bazılarını uhular, bali, plastik yapıştırıcılar, silikonlar, stick yapıştırıcılar, Japon yapıştırıcısı, vernikler, simli renkli yapıştırıcılar, nanotech yapıştırıcılar, duvar sakız yapıştırıcıları, beyaz tutkallar, sarı ve renkli tutkallar, slime yapıştırıcıları gibi saymak mümkündür. Her yaş ve kişiye uygun olan yapıştırıcıların toplu olarak ya da tek olarak satın almak mümkündür. Aynı zamanda her boy da ve gramajda sahip olmak kolaydır.