3M Command Şeffaf Kablo Klipsi

89,90 ₺

Stokta Yok

Bant Makinası Çeşitleri ve Fiyatları

Kırtasiye gereçleri deninde akla ilk gelen ürünlerden bir tanesi bant makinası modelleridir. Bantlar günlük hayatta birçok farklı amaç için tercih edilir ve bant makinası kullanımı bantların yapıştırma oranlarından daha yüksek netice almayı sağlar. Yapıştırmak için son derece ideal olan makinalar pratik kullanım fırsatı nedeni ile tercih edilir.

Bant Makinasının Özellikleri

Bant makinaları her şeyden önce pratik kullanım imkânı sunar. Bandı kavrayan makine sabit bir şekilde tutar vebandın kullanım sırasında hareket etmesini engeller. Döner sistem kullanılacak bandın kendiliğinden açılmasını sağlayarak zamandan kazandırır. Bant yapıştırma işleminde makinanın kullanılması el ile yapılacak temasları önler ve bandın yapıştırma kalitesini artırır. Bant makinasında bulunan emniyet kesici kısmın zarar vermesini önler. Piyasada bulunan her bant ebatına uygun bir makine bulmak mümkündür. İster küçük bantlar ister büyük bantlar pratik bir şekilde makine ile kullanılabilir. Birçok farklı ebata sahip olan makinalar taşıma için oldukça rahattır ve pratik kullanım sağlar.

Bant Makinası Modelleri

Bant makinası modelleri konusunda oldukça fazla seçenek bulunur. Hepsi farklı standartlara sahip olan makinalar ihtiyaca göre masaüstü kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır. Masaya sabitlenen yüzey makinanın kaymadan kullanılmasını sağlar. Daha büyük yapıştırma işlemleri için taşınabilir ve tutma bölümü bulunan makinalar bulunur. Koli paketleme işlemleri için uygun olan bu aparatlar işlemin kolayca uygulanmasını sağlar. Masaüstü bant makinası seçeneklerinde plastik başta olmak üzere birçok farklı bant makinası satışa sunulmuştur.