Ürün Bulunamadı.

Motosiklet kullanırken güvenliği sağlamak motosikletin görünür olması ile bağlantılıdır. Trafikte düzenli bir akış sağlamak bütün araçların ortak bir şekilde hareket etmesi ile mümkündür. Motosiklet jant şeridi görünürlüğü artırmak içim kullanılan ürünler arasındadır. Sadece motosikletlerde değil bisiklet ve otomobillerde de kullanılabilirler. Reflektör özelliği olan bu şeritler karanlıkta parlarlar. Böylece araçların gece fark edilme ihtimalleri de artmış olur. Parlama özelliği ise maksimum seviyededir. Uzak mesafelerden rahatlıkla görülebilirler. Karanlıkta ışık kaynakları ile karşılaştıkları zaman parlaklıkları da artar. 

Motosiklet Jant ve Şeritleri

Şeritleri satın alarak kullanmak isteyenler uygulama konusunda birtakım şüpheler içinde olabilirler. Kendinden yapışkanlı olan şeritlerin uygulaması da son derece kolaydır. Ürünlerin yapıştırılması sırasında dikkat edilmesi gereken tek nokta arada hava kabarcığının kalmamasıdır. Ürünler uzun ömürlü ve dayanıklı olduklarından dolayı yıkama sırasında da çıkma, aşınma gibi sorunlar yaratmıyorlar. Şeritlerin hem genişliği hem de uzunluğu değişiklik gösterebiliyor. 

Kullanışlı ve Güvenli

Şeritlerin karanlıkta parlama özellikleri olduğu için sadece araçlarda değil güvenlik sağlanması gerekli olan ortamlarda da kullanılabilirler. Örneğin tabelaların çevresine bu şeritlerden çekilerek uyarı seviyesi artırılabilir. Kırmızı, sarı, yeşil, mavi, beyaz, turuncu gibi farklı renkler içeren şeritler hem istenilen rengin bulunmasını kolaylaştırır hem de araçlara göre bir renk seçimi yapılmasına şans tanır. İster trafikte ister gündelik yaşamda can güvenliğini tehlikeye atmamak ve estetik bir görünüme sahip olmak için bu şeritler en ideal çözümler arasındadır.