Kira Kontratı Sözleşmesi 10 Adet + 1 Adet Kalem Kira Sözleşmesi

43% 68,49 ₺

39,09 ₺

Ticari Defterler & Evrak Çeşitleri ve Fiyatları

Günlük basit ticari işlemlerde tercih edilecek olan not defteri hem not tutma anlamında hem de alınan belgelerin kaydı anlamında güven teşkil etmesi nedeni ile tercih edilir. Özellikle firma ve işletmelerin tercihi olabilecek birçok farklı ticari defter modeli uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulur. Ticari işletmelerin en büyük yardımcı olan fihristler her türlü telefon numarasının pratik kaydedilmesini sağlar. Alfabetik düzen sayesinde istenilen kaydı kısa sürede bulmak mümkün olur. Deri kapak seçenekleri kullanımın rahat olmasını ve gösterişli durmasını sağlamaktadır. 

Senetli Defterler ile Güvenli Alışverişler

Ticari defterler & evrak kategorisinde en çok aranan ürün senet defterleridir. Alışverişleri kayıt altına almak ve geri dönüşünü sağlamak için kullanılan senetler defter halinde sunularak düzenli kullanım sağlar. Bölmeli yapraklar uygun şekilde doldurulur ve alt nüsha toplu bir şekilde satıcıda kalır. Defter şeklinde bulunması dağınıklığın önüne geçer. Kaliteli kağıtlar ile hazırlanan senetler kapaklı sistem ile güvende tutulabilir.

Gelir Gider ve Çalışma Defterleri

Apartman gibi küçük çaplı hizmetlerin verildiği yerlerde ödeme karşılığı verilecek makbuzlar gelir gider makbuzu kategorisinde yer alır. Yöneticilerin kullandıkları defterler hesapları kolay tutmak açısından oldukça idealdir. Büyük boyutlu olması ve bölümlere ayrılmış olması defter yapraklarının verimli kullanılmasını sağlar. Kuşe kâğıda basılan bu defterler sert kapak ile hazırlandığından dolayı her türlü koşulda uzun süre kullanım fırsatı sunar.