Ürün Bulunamadı.

Astroloji Kitapları Fiyatları

Astroloji gök cisimlerinin insanın kişilik özellikleri ve karakteri üzerine etkileri olduğunu varsayan araştırma alanıdır. Astroloji kitapları astrologlar tarafından kaleme alınmaktadır. Konu ilgililerinin takip ettikleri ve yararlandıkları bu kaynaklarda dönemsel burç yorumları, burç karakter analizleri gibi konular işlenmektedir. Lazımbana, sizler için astroloji kitaplarını bir kategori altında topladı en uygun fiyatlarla ve size özel avantajlarla satın alabilirsiniz.

Astroloji Kitapları Özellikleri

Astroloji kitapları arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesi öngörüye dayalı kitaplardır. U kitaplar içerik olarak geniş bir konu alanına sahiptir. Öngörü kitapları aylık, yıllık doğum haritaları dikkate alarak hazırlanmaktadır. Yükselen burçlara göre hazırlanmaktadır. Gezegenlerin gökyüzü konumları baz alınarak yorumlanır ve incelenir. Burçlar için ayrı ayrı yorumlamalar öne sürülür.

Astroloji el kitapları burçlar üzerine yazılan kitaplardır. Astrolojiye yeni merak salanlar için yazılan bu kitap astrolojiye giriş bilgileri ve günlük aylık burç yorumlarının yer aldığı kaynaklardır. Burçların (12 burç) en çok bilinen yönleri, karakteristik özellikleri ve burçların birbiriyle uyumu anlatılmaktadır. 

Eğitim amaçlı kaleme alınan astroloji kitapları daha detaylı incelemelerin yer aldığı kaynaklardır. Bu kitaplarda ilk ders girişi olarak doğadaki 4 büyük element üzerine çalışmalar anlatılır elementlerin bir biriyle uyumuna, mizaç üzerindeki etkilerine değinilir. Horoskop adı verilen bir doğum haritası üzerinden yorumlamalar ve incelemeler yapılır.