Çevirme Motoru 220 V 6 W 1/ 240 Rpm

137,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Taş Motoru Fiyatları

Taş motoru, taşlama çarkına sahip olan ve bu çarkı kesme amaçlı kullanan elektrikli el aletleridir. Taş motorları taşlama işlemi, bileme işlemi ve zımparalama işlemi yaparlar. Mermer, ahşap, metal ve benzeri materyallerin kesilmesinde, doğranmasında ve düzeltilmesinde kullanılan taş motorları yüzeylerde en yüksek kaliteye ulaşılmasını amaçlarlar. Çark üzerinde yer alan zımpara taneleri, kesme işleviyle yüzeyden kıymıklar keser. Yüzey üzerinde yükseklik, sertlik ya da fazlalık gösteren parçalar taş motoruyla düzeltilir ve son dokunuşlar yapılır. 

Taş Motoru Çeşitleri

Taş motoru ürünler keyifli ve kolay kullanıma sahip olan ürünlerdir ancak iş güvenliği bakımından mutlaka eğitimini almış uzman kişilerce kullanılmalıdırlar. Gözlerin ve ellerin korunması için gözlük ve eldivenden oluşan iş kıyafetleri giyilmelidir. Sonrasında gerekli kontroller yapılmalı ve o şekilde kullanıma geçilmelidir. Taş motorları farklı güçlerde, boylarda ve işlevselliklerde olabilirler. Genel olarak elde taşınabilen ve elle çalışmaya uyum sağlayan modeller tercih edilir. Taş motoru disk çaplarına ve motor güçlerine göre farklılık gösterirler. Bu nedenle taş motorunun ihtiyaç duyulan özellikleri net bir şekilde belirlenmeli ve o özelliklere uygun olan ürünler tercih edilmelidir.  

Taş Motoru Seçilirken Bakılacak Özellikler

Taş motorunun kullanılacağı alan çok önemlidir. Çünkü ürün özellikleri taş motorun kullanım alanına ve sıklığına göre değişiklik gösterir. Taş motorları; motor güçlerine, disk çap ve genişliklerine, titreşimsiz çalışma özelliklerine, şeffaf koruma camları olup olmadığına, profesyonel bir kullanıma uygunluklarına ve daha pek çok kritere göre değişiklik gösterirler. Kullanıcılar bu özelliklere ve daha fazlasına dikkat ederek kendileri için en uygun olan ürünleri belirleyebilirler. Bu sayede uzun yıllar boyunca en iyi verimde çalışabilecek taş motoruna sahip olmuş olurlar.