Platin Paraket Yemi 500G

19,90 ₺

Stokta Yok

Granül & Pul Yem Fiyatları

Evde balık besleyen insanlar balıklarının en iyi şekilde beslenmesi için farklı yemleri tercih etmek isteyebilirler. Balık yemi arasında çok fazla seçenek vardır. İnsanlar da bu seçenekler içerisinden en iyisinin hangisi olduğuna bir türlü karar veremiyorlar. Granül yem & pul yem çeşitleri sayesinde balıklar artık daha iyi şekilde beslenme imkânı bulabiliyorlar. Pul yemler balıkların daha iyi ve rahat beslenmesine olanak tanıyan yem türleridir. 

Has Pul Balık Yemi

Balık yemlerinin belli başlı özeliklere sahip olması balık ömrü açısından son derece önemlidir. Has pul balık yemi de bu kriterleri en iyi karşılayan ürünlerden biridir. Bu ürün içeriğinde besleyici birçok enzimi barındırmaktadır. Aynı zamanda balıkların sindirim sistemini de en iyi şekilde düzenlemektedir. Balıklar bu yemleri su içerisinde rahat bir şekilde tüketebiliyor ve her türlü durumda yeterli şekilde beslenme imkânı bulabiliyorlar.

Yengeç Yemi Çeşitleri

Mini akvaryumlarda beslenen yengeçler için de özel olarak üretilen yemler vardır. Bu yemlerden birisi de yem cipsleridir. Bu cipsler temel sebze içeriğine sahiptir. Su içerisinde 24 saat boyunca temel şeklini korur ve parçalanmaz. Böylece uzun süreli olarak kullanılabilir. Ürünler yüksek oranda selüloz içermektedir. Son derece kaliteli içeriğe sahip olan yengeç yemi çeşitleri cüce kerevitler için oldukça ideal olan ürünlerdir. Bu ürünleri online olarak sipariş verebilir ve zamanında kargoya verilmesini sağlayabilirsiniz.