Mastürbatör Oral

349,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Mega Mastürbatör

4.999,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Sarışın Debra Yarım Vücut Mastürbatör

4.800,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Yarım Vucüt Erkek Mastürbatör

6.500,00 ₺

Ücretsiz Kargo

10 Modlu Şarj Edilebilen Otomatik Lüks Mastürbatör

2.409,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Otouch Chiven 3 Otomatik Lüks Mastürbatör

2.188,96 ₺

Ücretsiz Kargo

Mastürbatör erkekler ve kadınlar için bir cinsel fantezi ürünüdür ve pek çok farklı modelden oluşmaktadır. Temel olarak haz alma eşiği ile ilgilenen bu ürünlerde, her bütçe için uygun bir seçenek bulunmaktadır.

Mastürbatör Nedir?

Mastürbatör, erkeklerin cinsel ihtiyaçlarına yönelik üretilmiş ve amacı tatmin etmek olan özel cinsel sağlık ürünleridir. Kısaca mastürbasyon aleti olarak bilinen bu aletler, hem kişinin kendi kendini tatmin etmesini sağlamak hem de cinsel hayatına farklı bir renk katmaktadır. Sadece birey olarak değil, çiftler tarafından da tercih edilmektedir. Cinsel destek ürünü olarak da geçen bu ürünler, gerekli ihtiyaçları karşılamaktadır. Geliştirilmiş birçok fonksiyonu bulunur ve cinsel haz üst seviyeye taşınır.

Yetişkin ürünler +18 kategorisine girmesi sebebiyle sadece 18 yaşını dolduran erkekler tarafından kullanılabilmektedir. Ayrıca kaliteli versiyonlarının seçilmesi halinde, uzun süreli kullanımı da mümkün olmaktadır. Cinsel hijyen açısından dikkatli olunması gereken mastürbatör ürünleri, her kullanım sonrası iyice temizlenmelidir.

Genel anlamda vajina olarak görünen bu ürünler, realistik olması ve gerçeklik hissi vermesiyle dikkat çekmektedir. En kolay kullanıma sahip olan modeller ise suni vajina çeşitleri olmaktadır. Hem ülkemizde hem de dünyada sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle etkili bir his yaşatan realistik vajina mastürbatör modellerini pek çok erkek kullanmaktadır.

Kadınlar İçin Mastürbatör

Bu aletler erkeklere özel üretimler olup bayanlar için mastürbatör kategorisi, esasında vibratör olarak geçmektedir. Erkeklerin kullanması için mastürbatör üretilirken, kadınların kullanması için ise vibratörler satılmaktadır. Yapay penis olan vibratörlerin de pek çok rengi ve çeşidi mevcuttur.

Erkekler İçin Mastürbatör

Erkekler için üretilen mastürbatör ürünlerinde suni vajina şeklinde olan modeller, o kadar gerçekçi bir yapıya sahiptir ki gerçek bir kadınla ilişki hissi vermektedir. Dokusu silikon yapıdadır ve gerçek bir tene benzerdir. Aynı zamanda erkeğin ağırlığının da hesap edildiği şişme vajina modelleri, ağırlık kaldırabilir düzeydedir ve herhangi bir içe çökme durumu yaşanmaz.

Mastürbatör modellerin sadece vajina değil, suni kalça ve realistik kalça olarak da çeşitleri bulunmaktadır. Doğru bir seçim yapmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken nokta, kullanılan materyalin birinci sınıf kalitede olmasıdır. Bu anlamda cildi tahriş etmeyen malzemelerden üretilmiş ürünler tercih etmelisiniz.  Ayrıca titreşimli modellerden edinmek istiyorsanız değişik modlarda titreşimi olan otomatik mastürbatör ürünlere göz atabilirsiniz. Alınan bu realistik vajina ve kalça ürünlerinin kolay temizlenebilir olması önemlidir. En çok tercih edilen modeller ise ultra yumuşaklıkta olanlardır.

Modelleri ve Fiyatları

Erkekler için mastürbatör ürünleri, sesli veya ayarlanabilir titreşimli olabilmektedir. Her erkeğe hitap eden bir tarzı bulunan bu ürünler için birinci sınıf kaliteye sahip kategorilerimizi inceleyebilirisiniz. En iyi mastürbatör fiyatları her zaman için diğerlerinden biraz daha yüksek olmakla beraber, aslında önemli olan cildinize dost olmasıdır. Bazı büyük mastürbatör türleri özel tırtıklı yapıları ile haz eşiğini artırırken, özelliklerine göre de fiyat aralığı farklılık göstermektedir. Bu anlamda tek kullanımlık ürünlerin fiyatlandırması ise daha düşük olabilmektedir. Ancak daha yoğun tatmin garantisi veren ürün modelleri ise yüksek fiyatları ile dikkat çekmektedir.

Bazı modellerin içerisinde titreşimli toplar bulunmaktadır. Bu toplar sayesinde orgazma daha kolay ulaşma imkanı elde edilmektedir. Bununla birlikte geniş tünel hacmine sahip olan anal mastürbatör ve oral mastürbatör seçenekleri ile erkeğin penis büyüklüğüyle uyumlu modeller, özellikle dikkat çekmektedir. İsterseniz set halinde de bu ürünleri satın alabilir ve yanında kayganlaştırıcı gibi ekstra malzemelerden de elde edebilirsiniz. Lazımbana olarak erkek mastürbatör alanındaki kaliteli ürünlerimizi akıllı filtreleme özelliğini kullanarak sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.