Ürün Bulunamadı.

Dekupaj Testere Ucu Fiyatları

Özellikle ahşap kesimleri için kullanılan dekupaj testere kullanım alanı açısından oldukça geniş bir bölgeye sahiptir. Özel üretim olan bu aletlerin şekil vermek kesmek amacı ile kullanıldığı bilinmektedir. Aynı zamanda yontma ve bileme için de kullanılabilinir. Dekupaj testereler özel bakım gerektirmeyen ürünlerdir. Ahşapların tozlarının temizlenmesi bakım için yeterli olacaktır. 

Dekupaj Testere Ucu Özellikleri 

Bu testereler akülü ya da elektrikli olarak çalıştırılır. Boyutları ortalama bir insanın yarı kol izahsındadır. Çok büyük olmayan ve el yordamı ile çalıştırılan bu aletlerin kullanım süreleri ömürlüktür. Özel uçları sayesinde her türlü ahşap işleri için kullanılır. Dekupaj testere ucu genellikle çok ince olan ürünlerdir. Çok kırılgan olduklarından kullanırken yavaş ve sakin olunmalıdır. Hızlı ya da acele ile yapılan işlerde testere uçları kırılabileceğinden dikkat etmek gerekmektedir. Bu testere uçlarının çeşitleri farklı firmalar tarafından tasarlanmaktadır. Aynı zamanda farklı boyut ve kalınlıkta olabilir. Boyutları mm olarak ölçülen bu testere uçlarının çelikten yapısı sayesinde paslanması söz konusu değildir. Dekupaj testereler elektronik aletler olduğundan sıvı ile temas ettirilmemelidir. 

Dekupaj Testere Ucu Çeşitleri

Dekupaj testere uçlarının bazıları özel olarak tasarlanmış ürünlerdir. Dişleri ve kesme özellikleri sayesinde en çok tercih edilenler arasındadır. Elmas testere olarak da bilinen modelleri kullanım açısından en rahat olanlarıdır. Dekupaj testereler hızlı motorları sayesinde çok hızlı işlem yaptıklarından çok tehlikeli aletlerdir.  Kullanım yaparken mutlaka dikkatli olunmalıdır.