Tırnak Freze Makinesi 32 W

695,80 ₺

Ücretsiz Kargo

Freze Çeşitleri ve Fiyatları

Atölye veya fabrika gibi alanlarda elektrikli aletlerden sıklıkla faydalanılmaktadır. Kullanılan aletler iş kollarına göre değişiklik gösterirler. Yüzey şekillendirme, kesme, delme, kaynaştırma gibi çok farklı işlevlere sahip olan aletler mevcuttur. Bunlardan birisi de frezedir. Freze, belli bir düzende sıralı halde bulunan keskin çarklardan meydana gelir ve bu çarklar dönerek, kesme eylemini gerçekleştirirler. Freze alet takımı veya tezgâh olarak nitelendirilen bir üründür ve metalle imalatta bulunan her firmada mutlaka kullanılır. Birbirinden farklı ve kullanışlı modellerle zamandan kazanmak, nitelikli işler yapmak ve daha az eforla daha çok iş ortaya koymak mümkündür.

Freze Modelleri

Freze modelleri temel olarak iki kategoride değerlendirilirler. İnsan gücüyle çalıştırılan manuel modeller var olduğu gibi bilgisayar programlarıyla çalıştırılan otomatik frezeler de mevcuttur. Bilgisayarla çalışanlar CNC freze grubunda yer alırlar ve hızlı işlem yapılabilmesine olanak sağlarlar. Önemli olan frezenin kullanılacağı alandır. İhtiyaca ve kullanım sıklığına göre en ideal ürünlerden faydalanılabilir.

Özelleştirilebilen Ayarlar

Freze ürünler belli malzemeler üzerinde kullanılan ürünlerdir. Bu nedenle malzemelere etki edecekleri bir işlem aralıkları, derinlik ve yükseklik açıları mevcuttur. Malzemelerin kalınlıklarına göre ayarlanabilen yükseklikler ve açılar işlerin istenilen düzende ilerlemesini sağlarlar. Bunun yanı sıra freze ürünlerde derinlik ayarları da istenilen şekillerde yapılabilir. Freze ürünlerde diş olarak kullanılan çakılarda da geniş bir çeşitlilik mevcuttur. Yapılması planlanan kesme işlemine uygun freze çakıları işletmelerin ihtiyaçlarına hızlı ve kolay bir şekilde karşılık verirler.