Ürün Bulunamadı.

Mum Boya Fiyatları

Ebeveynlerin en çok tercih ettiği boyalardan biri olan mum boyalar hem sağlıklı hem de kullanım alanları bakımından çok tercih edilen bir üründür.  Mum boyalar parafin ve renkli pigmentler ile üretilen kuru boyalardan biridir. Kullanımı kolay ve çabuk temizlenen özelliği ile zahmetsizce kullanım sağlar. Aynı zamanda mum boyaların parafin içermesinden dolayı ellere bulaşma özelliği yoktur. Aynı zamanda yumuşak kıvamlarından dolayı elleri yumuşak hale sokar. 

Mum Boya Seçenekleri

Mum boyaların sadece çocuklar için değil aynı zamanda yetişkin bireylerin de çeşitli hobileri için kullandığı görülmektedir. Duvar üzerine yapılacak resimlerde ya da ocak üzerinde eritilip çeşitli kıyafetlerin boyanmasında kullanılmaktadır. Mum boyaların en etkin kullanıldığı yer anaokulu öğrencilerinin bulundukları okullardır.  Boyalar arasında en sağlıklı olanıdır. Rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz.

Kullanımı En Kolay Boya Çeşididir

Diğer boyalar ile kıyaslandığında su ile karıştırılmadan sadece sürerek kullanılan mum boyalar resim dalında en sık ihtiyaç duyulan boya çeşitlerinden biridir. Mum boyalar diğer boyalara oranlara çok uyguna satılmaktadır. Aksine pastel kurşun gibi kalemler ile karşılaştırıldığında daha uzun kullanım sağlamaktadır. Bu da bütçe için ekonomik olmasını sağlamaktadır. Boyanacak yüzeye bastırmadan sadece sürtünme ile kullanılması önerilir aksi durumda boya kırılacak ve dağılacaktır. Ellerde leke ve kalıntı bırakmaz. Diğer boyalara oranla daha kırılgandır. Bundan dolayı dikkatli kullanım yapılması ve çocukların ebeveynlerin kontrolü doğrultusunda kullanması önerilir.