Byfresh Halı-Kilim Hijyen Sağlayıcı

65,00 ₺

Vanish Kosla Gold Elde Halı Yıkama Şampuanı 2 X 850 Ml

60,76 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Farklı yıkama şekilleriyle farklı yüzeylere etki eden halı temizleme ürünleri hem satın alınırken hem de temizlik esnasında sağladığı avantajlarla konfor, hijyen ve kolaylık sunuyor. Geniş kullanım alanına sahip olan halı şampuanlarını koltuk tarzı mobilyalarınızda veya yer tekstil ürünlerinizin temizliğinde kullanarak daha temiz ve hijyenik bir görünüm sağlayabilirsiniz. Ürün satın almadan önce halınızın türüne göre gereksinimlerini belirleyerek ona göre bir ürün alırsanız daha rahat ve etkili bir temizliğe ulaşmış olursunuz. Ürünlere bir set şeklinde ulaşmanız da mümkün.

Birçok çeşidi bulunan halı temizleme ürünleri makinede veya elde yıkama imkanı sunuyor. Katı veya sıvı formda olabilen bu ürünlerin şampuan, toz deterjan, sprey, kuru köpük veya ekstra hijyen özellikli olanların sıvı ve konsantre şeklinde üretimi mevcut. 

Her üründe olduğu gibi halı temizleme ürünlerinde de kullanım biçimi ve içeriği değişirken ürünün kokusu da beyaz sabun ve lavanta gibi kokularla üründen ürüne farklılık gösterebiliyor. Geniş bir temizlik ürün skalası bulunan temizleme ürünleri farklı kumaşlar ve yüzeylerde kullanılabilir. 

Boraks temizleme ürünleri, organik şampuanlar, leke sökücüler gibi çeşitleri bulunur. Temizleme yapacağınız ürünün ne kadar kirli olduğuna, temizliği nasıl gerçekleştireceğinize ve ürünün özelliklerine uygun bir temizleme ürünü seçerseniz çok daha etkili ve hijyenik bir temizlik elde edersiniz

Farklı yaşam alanlarında kullanımı mevcut olan halı temizleme ürünlerinin içerikleri de kullandığınız alana göre çeşitlilik gösteriyor. Bir halı temizleme ürünü almadan önce halınızın dokuma ve iplik türüne dikkat ederek ürün tercihi yapmalısınız. 

Eğer geniş bir kullanım istiyorsanız döşeme şampuanlarını tercih edebilir, koltuk ve benzeri mobilyalarınız için kullanabileceğiniz halı temizleme deterjanlarını kullanabilirsiniz. Bazı temizleme ürünlerinin araç içinde de kullanımı mevcut. Ürünleri kullanacağınız yüzeylerin eskimesini ve yıpranmasını önlemek adına materyal ve kumaş türüne veya renklendirme yöntemine dikkat ederek seçim yapmalısınız. 

Genel temizlik ürünleri fırçalama ve durulama gerektirmediğinden, hoş bir koku sağlayarak üründe uzun süre ferahlık sağladığından hemen hemen her alanda kullanılabiliyor. Leke ve kir tutmayan formülleri ile kolay temizleme imkanı sunan kuru köpük formüllü deterjanlar uygun zaman bulamayan kullanıcıların daha çok tercih ettiği ürünlerdir. 

Halı Temizleme Ürünü Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?

Bir halı temizleme ürünü seçerken öncelikle ihtiyacınızı bilerek lekenin türüne, halınızın tipine, kirin ne kadar zorlu olduğuna dikkat ederek seçim yapmalısınız. 

Eğer halınızda derinlemesine bir temizlik istiyorsanız; yıkama türüne göre ultra güçlü bir halı yıkama şampuanını tercih etmeniz gerekirken inatçı bir kir bulunmayan halınıza daha hafif formüllü sprey halı çıkarıcıları kullanmanız daha yüzeysel kirleri çıkarırken işinize yarayacaktır. 

Eğer elde yıkama yapacaksınız elde yıkamaya uygun halı temizleme ürünleri, makinede yıkama yapıyorsanız da makine için özel üretilmiş ürünleri kullanmaya dikkat etmelisiniz.