Motosiklet Çantası Bagajlı Firstbag 48 Litre. Siyah Kırmızı Refle

760,37 ₺

Motosiklet Çantası Bagajlı Firstbag 33 Litre. Siyah Kırmızı Refle

542,81 ₺

Çakmaklık Fiyatları

Çakmaklıklar, ilk örneklerine baktığımızda adından da anlaşılacağı gibi çakmak işlevi görmesi için üretilmiştir. En genel ifade ile çakmaklık için bir enerji dönüştürücüdür demek de yanlış olmaz. Sigaraların yakılması için ısıtıcı bir özelliğe sahip olarak tasarlanmıştır. Son zamanlarda otomobillere konulan çakmaklıklar artık çok daha işlevseldir. Bazen bir şarj aleti, bazen bir su ısıtıcısı, bazen de bir mp3 çalar için kullanılır. Gelişen teknoloji ve araç içi aparatlar sayesinde geleneksel çakmaklık anlayışı yerini oldukça işlevsel bir ürüne bırakmıştır. 

Çakmak Çoğaltıcı

Çakmaklık kısmından çoklu olarak yaralanmak adına farklı soket tarzı ürünler üretilmiştir. Aynı anda hem USB hem şarj cihazı hem de bir su ısıtıcı takılabilecek şekilde çakmak çoğaltıcılar bulunur. Araç içinde çokça zaman geçiren ve ekip halinde seyahat edenler için oldukça ideal bir üründür. Aynı anda birden çok kişinin faydalanmasını ve birden fazla farlı ürünün aynı anda çakmaklıktan yararlanması hedeflenmiştir. Ürün 3 lü girişe sahip olup 12 V enerji ile hizmet verir.

USB Çakmaklık

Bu ürünler çakmak çoğaltıcıların aksine tekli olarak üretilmektedir. Çakmaklığa girecek bir uç ve üzerinde USB girişi bulunan ürünlerdir. Bu aparatlar telefon, navigasyon gibi cihazların şarj edilmesine, USB belleklerin takılmasına ve araç içi termosların takılmasına yarar. Aynı anda birden fazla ürün takılamaz. Kullanılacak ürün çakmaklık aparatına USB kablosu aracılığıyla bağlanır. Tek ürünün kullanımına uygun olsa da günümüzde neredeyse her araçta mutlaka bu tarz bir ürün mutlaka bulunur.