Ürün Bulunamadı.

Tenis Raketi Fiyatı

Günümüzde en fazla yapılan sporlardan biri olan tenis aynı zamanda birden fazla kasın çalışması dolayısı ile kilo verdirdiğinden ötürü tercih edilmektedir.  Tenis oynanabilmesi için sağlıklı bireyler olmak şart aynı zamanda oyunun iki kişi ile oynanmasından dolayı sosyal bağların da kuvvetlendiği bilinir. Tenis oynamak için gerekli olan raket ve topları her türlü spor mağazalarında ya da internet ortamlarında bulmak mümkün. Tenis oynayacak kişilerin özellikle ayak sağlığı açısından giyecekleri ayakkabılar da özel olmalıdır. 

Tenis Oyunu Aksesuarları

Tenis raketleri çok eski çağlardan beri günümüze farklı versiyonları ile gelmiş olan aletlerdir. Tutuş yapısı ve topa vurulacak kısmın esnekliği sayesinde uzun süre kullanım sağlayan spor aletlerinden biridir. Tenis raketi farklı firmaların farklı renklerde ürettiği ürünlerdir. Fakat üzerlerinde kullanılan malzemeler farklı olsa da şekli ve boyutları aynıdır. Standart olarak üretilmek zorundadır. Çocuklar ve yetişkinler için ayrı olarak üretilen modelleri vardır. Bu modeller farklı renkler ve kullanılan farklı renkteki çelikler ile ayırt edilir. 

Tenis Raketi Yapım Şekli

Yapıları gereğince sağlam ürünlerdir fakat sert darbe aldıklarında eğilebilirler. Duruma bağlı olarak tenis raketi üzerindeki teller kopabilir ya da yerinden oynayabilir. Bunları özel olarak geri takmak ya da değiştirmek mümkün olmaktadır. Uzun süre kullanım için sıvıdan uzak tutmak ve bakımlarını aksatmamak gerekmektedir. Aynı zamanda raketlerin özel koruyucu kılıfları sayesinde güvenle taşınabilir.