Araba Lastiği Tasarımlı Telefon

509,50 ₺

Ücretsiz Kargo

Masaüstü Kablolu Ev Ve İşyeri Telefonu

352,70 ₺

Ücretsiz Kargo

Masaüstü Telefon / Ev Telefonu Fiyatları

Günümüzde akıllı telefonlar hayatın her alanına dâhil olmuş durumdadırlar. Ancak masaüstü telefon / ev telefonu modelleri hala aktif şekilde kullanılmaktadır. Gelişen teknolojiyle birlikte masaüstü telefonlarının da şekilleri ve özellikleri değişmiştir. Özellikle ofis ortamlarında sıklıkla tercih edilen masaüstü telefonlar sayesinde iş yaşamını kolay hale getirmek mümkündür. 

Son Teknoloji Ürünler

Masaüstü / ev telefon çeşitlerinde teknolojinin getirdiği avantajlardan faydalanılmıştır. Sesli mesaj özelliğinin yanı sıra cep telefonundan mesaj gönderme özelliğinin de bu telefonlara eklenmesi oldukça kaliteli bir kullanım olanağı ortaya çıkarmıştır. Arayan numarayı gösterme, LCD ekran, telefon rehberi, arama bekletme, tekrara arama, sessize alma, kulaklık desteği, çağrı geçmişi kaydı, navigasyon tuşu, lisan seçme özelliği, rehberden arama yapma ve daha pek çok gelişmiş özellik masaüstü telefonlarda ve telsiz telefonlarda yerini almış durumadır. Bu sayede gelişmiş bir kullanıma sahip olmak mümkün hale gelmiştir.

Her Bütçeye Uygun Telefonlar

Son teknolojiyle donatılmış modellerin yanı sıra daha yalın ve eski usul modellere ulaşmak da mümkündür. Evlerde ya da iş yerlerinde kullanılan telsiz ve masaüstü telefonlar her yaştan ve her bütçeden olan kişiye hitap eden ürünlerdir. İstenilen özellikler belirlenerek en ideal ürünlere ulaşılabilir ve ekonomik fiyatlarla kullanışlı bir telefon sahibi olunabilir. Markaya ve modele göre değişen fiyatlar mevcuttur. Ancak önemli olan her kişi profiline uyan bir modelin var olduğudur. Kişiler ihtiyaçları doğrultusunda istedikleri modele rahatça ulaşabilirler ve genel olarak seçtikleri ürün için bütçelerini zorlamazlar.