Evin Portmanto Beyaz

530,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Işlemeli Dresuar Etajer Komodin Vitrin Portmanto Boy Salon Aynası

9.702,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Evin Portmanto Bordo

540,00 ₺

Ücretsiz Kargo

M3 Sepetli Saksılı Kuğu Iç Ve Dış Mekan 50Cm Bahçe Vestiyer Heykeli

5.875,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Burovena Vena Vestiyer Dolap - Beyaz

2.357,88 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Portmanto

Her evde bulunması gereken portmanto birçok eşyayı gizleyebilmesi ve düzenli görünüm sağlayabilmesi açısından oldukça pratik bir işleve sahiptir. Genelde antrede tercih edilen portmantolar hem yaz hem kış mevsiminde kullanım için çok amaçlı dolap niteliğindedir. Birçok farklı bölmeye sahip olan dolaplar ayakkabı, kaban, şemsiye gibi kaba ürünlerin yerleştirilmesi için tercih edilir. Dizayna uygun modellerin ve renklerin tercih edilmesi ile antrelerde oldukça hoş ve modern bir görünüme sahip olur. Farklı renk ve ürün seçeneklerinin yer aldığı portmantolar her antre için kullanıma elverişlidir. Kolay montaj seçeneği rahat kullanım imkânı sunar.

Portmanto ile Düzenli Antreler

Portmanto kullanımı ile antrelerde son derece güzel bir görünüm elde edilebilir. Farklı ürün seçenekleri her antrede farklı bir görünüm kazanılması konusunda destekçidir. Birçok yan aparatı bulunan portmanto ile ayakkabıları, terlikleri, kışlık kabanları, şapkaları, şemsiyeleri düzenli bir şekilde yerleştirmek mümkün olur.

Lüks Vestiyer Takımları ile Geniş Kullanım

Lüks vestiyer takımları geniş antreler için idealdir. Tasarım mucizesi olan bu dolaplar günlük kullanıma uygun şekilde tasarlanmıştır. Sürgülü ayakkabı dolabı, araç gereç çekmecesi, askılı dolap gibi farklı parçalardan oluşan bu lüks dolaplar zevke göre farklı modellerde sabitlenebilir. Kurulumu oldukça kolay olan portmantolar kolay demonte seçeneği ile de kolay taşınabilir özelliklere sahiptir. Sabit aynası her koşulda kendini görmek isteyenler için rahat bir kullanım sunar.