Ürün Bulunamadı.

Hâkim Yaka Gömlek Fiyatları

Günümüzde hem kadınlar hem de erkekler giyim tarzlarına oldukça dikkat etmektedir. Giydiğiniz bir kıyafetin üzerinizde güzel durması için bedenine, rahatlığına, kalitesine, kumaşına gibi birçok özelliğine dikkat etmelisiniz. Son zamanlarda oldukça trend olan ve erkeklerin vazgeçilmez kıyafetlerinden biri olan gömlekler oldukça şık ve tarz olmanızı sağlamaktadır. İster kot pantolonla ister kumaş pantolonla giyebileceğiniz gömlekler adeta bir kurtarıcıdır. 

Moda ikonlarının kendilerini daha havalı ve daha stil göstermek için giydikleri hâkim yaka gömlek çeşitleri ile göz alıcı olabiliyorlar. İster uzun kollu isterseniz de kısa kollu çeşitleri bulunmaktadır. Rengârenk hâkim yaka gömlekler ile sizde tarzınıza tarz katabilirsiniz. 

Hâkim Yaka Gömlek Kumaşları 

Gömleklerin makinada çekmemesi ya da ütülerken zarar görmemesi için kumaşının son derece kaliteli olması gerekir. Pamuk, keten, viskon ve polyester bu kumaşlardan bazılarıdır. Hâkim yaka gömlekler hem kadınlar hem de erkekler için dikilmiş ve son derece kullanışlıdır. Erkeklerde kot, kumaş ve keten pantolonlar ile kombin yapılarak kullanılabilir. Kadınlarda da kot, kumaş ya da keten pantolonlarla ve şık etekler ile rahatlıkla kullanılabilir. 

Her zaman kurtarıcı ve rahat olan hâkim yaka gömlekler birbirinden güzel renk seçenekleri ile sizi daha dikkat çekici gösterebilir. Kumaş kalitesine dikkat ederek bedeninize uygun bu erkek gömlek ile sizde daha çekici olabilirsiniz. Sizde en tarz ve en havalı gömlek çeşitlerine online platformlar üzerinden ulaşarak tarzınızı yenileyebilirsiniz.