Temizleme Solüsyonu (Genel Kullanım) - 5 Kg - Cescesor

91% 25.405,58 ₺

2.214,29 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Profesyonel Temizlik Malzemeleri Çeşitleri ve Fiyatları

Yaşamın olduğu her ortam temizlik için potansiyeli olan bir ortamdır. Kimi durumlarda basit temizlik çalışmaları ile gerekli hizmet sağlansa da bazı durumlarda ortamlar derinlemesine temizlik ihtiyacı gerektirir. Profesyonel temizlik malzemeleri kullanarak yapılacak temizlik ile hem detaylı temizlik yapılır hem de tıkanık olan kapalı olan her alan tekrar kullanıma açılır. Temizlik için özel olarak hazırlanan profesyonel temizlik malzemeleri hem temizliği kolaylaştırır hem de kısa sürede alanların temizlenmesini sağlar.

Baca ve Lavabo Açıcılar

Profesyonel anlamda tercih edilecek temizlik malzemeleri dendiğinde akla ilk gelen ürünler lavabo açıcı ürünlerdir. Lavabolardaki tıkanmaların açılmasını ve gider borusunun temizlenmesini sağlayan lavabo açıcılar boruya zarar vermeden el girmeyen alanların temizlenmesini sağlar. Asit içeriğin şu ile buluşması ile gider borusunda tıkanmaya neden olan her türlü kir ve pis kısa sürede erir ve dışarı atılır. Bacaklarda meydana gelen tıkanıklığın giderilmesini sağlayan baca temizleyici ürünler bacalarda meydana gelen her türlü tıkanıklığın profesyonel bir şekilde giderilmesini sağlamaktadır. Kolay kullanım sunan ürünler el ile temas etmeden rahatlıkla kullanılabilir.

Temizliği Kolaylaştıran Malzemeler

Gerek mutfakta gerek günlük yaşamda kullanılan birçok eşyanın kolay temizlenmesini sağlayan temizlik ürünleri arasında asitler, sebil temizleyiciler, sodyum bisolfat, gibi güvenilir kimyasal ürünler de yer almaktadır. Direk su ile temasını sağlayarak her türlü kapalı bölgenin profesyonel şekilde temizlenmesi mümkün olabilir.