Giysi Yünü Temizleyicisi (Rikon Rkn-12)

106,90 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Buharlı Temizleyici Fiyatları

Evlerde gerekli olan hijyeni sağlamak için çok farklı ürünlerden ve cihazlardan fayda sağlanır. Ancak çoğu kimyasal olan bu ürünler hem sağlığı tehdit eder hem de işleri oldukça zorlu hale getirirler. Buharlı temizleyiciler sayesinde işleri kolaylıkla halletmek mümkündür. Yalnızca su buharı ile çalışan bu ürünler sayesinde kimyasallara başvurulmasına gerek kalmaz. Evlerde sıklıkla kullanılan buharlı temizleyici ürünler iş yerlerinde ve otomobillerde de rahatlıkla kullanılabilen elektrikli süpürge çeşitleridir. Herhangi bir deterjan ya da kimyasal ürüne gerek kalmadan hijyen sağlayan buharlı temizleyiciler sayesinde hem alerjisi olan kişiler rahat ederler hem de istenen hijyen tasarruflu bir şekilde elde edilir. 

Farklı Zeminler ve Eşyalar İçin Kullanışlı

Buharlı temizleyici robotları seramik, fayans, parke gibi farklı yüzeylerde başarıyla kullanılabilirler. Banyo, tuvalet ya da mutfak temizliklerinde istenen ışıltılı ve hijyenik temizliğin elde edilmesini sağlarlar. Geniş alanlarda oldukça etkili olan bu ürünler aynı zamanda ulaşması zor olan dar alanlarda da başarıyla kullanılabilirler. Ayrıca var olan aksesuarları sayesinde halılar, oyuncaklar, mama sandalyesi gibi farklı alanlarda da başarılı bir temizlik sağlanmış olur.

Ev Tozları ve Mikroplar Yok Olsun

Buharlı temizleyiciler gözle görülemeyen mikropları ve tüm tozları mükemmel bir şekilde yok ederler. Buharlı temizlik robotlarının ısıları 150-160 derecelere kadar çıkar. Temizlik yapılan alanı çizmezler ve hiçbir yüzeye zarar vermezler. Özel fırçaları ve farklı püskürtme aparatları sayesinde duvar, kalorifer petekleri, fayans, yatak gibi çok farklı alanlarda mükemmel bir hijyen sağlarlar. Buharlı temizleyicilerde buharla beraber vakum özelliği de yer alır. Bu sayede klasik temizleme yöntemlerine nazaran çok daha başarılı, hijyenik ve sağlığa zararlı olmayan bir temizlik yapılabilir.