Huawei p20 lite 64 gb ithalatçı garantili

11% 3.950,00 ₺

3.500,00 ₺

Ücretsiz Kargo

Android Telefon Fiyatları

Telefon kullanımı her sene biraz daha artış gösteriyor. Artık telefon kullanma yaşının çok aşağılara inmesi telefon üreticilerinin de her sene yeni bir model üretmesinin en önemli nedenlerinden biri oldu. Android telefon modelleri insanların en çok tercih ettiği telefonlar arasında bulunuyor. Bu telefonlar birçok markanın üretmiş olduğu eşsiz tasarımlardır. Hemen herkesin severek kullandığı telefonlar artık insanların günlük hayatlarının vazgeçilmez birer parçası haline geldi denilebilir. Huawei Y7 2019 32 Gb Telefon Modeli haline geldi denilebilir. 

Huawei Y7 2019 32 Gb Telefon Modeli

Huawei son yıllarda insanların dikkatini çeken markalardan biri olmaya başladı denilebilir. Büyük ekranı ve uygun fiyatları ile insanları ilk görüşte cezbeden ürünlerden biridir. 6,26 ine boyutu sayesinde en geniş ekrana sahip olan telefonlar arasında bulunuyor. Birden fazla renk seçeneği sayesinde hem çok şık bir telefondur hem de olukça kullanışlıdır. Arka ve ön kameralarının çözünürlüğünün yüksek olması fotoğraf çekmeyi seven insanları memnun eden özelliklerdir. 

Samsung Galaxy A2 Core 

Telefon markası konusunda en iddialı markalardan birisi de Samsung’dur. Bu akıllı cep telefonu son derece iyi özelliklere sahiptir. Oreo işletim sistemi ile çalışan telefon HD inç ekranı ile kullanıcılarına en iyi telefon deneyimlerinden birini yaşatıyor. 16 GB depolama alanı bulunan telefon modelinde aynı zamanda 5 MP arka ve ön kamera özellikleri bulunuyor. Kullanımı son derece basit olan telefon hafif ve rahat bir tutuş imkânı sunuyor.