Erkek Kısa Kollu Kareli Spor Gömlek Egk-Fab-M

166,59 ₺

Ücretsiz Kargo

Stokta Yok

Erkek Spor Gömlek Fiyatları

Erkeklerin üstünde görmeye alışık olduğumuz giysilerden biridir. Erkek gömlek her açıdan kullanım rahatlığı sağlayan ürünlerdendir. Gömlekler vücudun üst bölümüne giyilen iç çamaşırın üstünde daha rahat kulanım yapılmasını sağlayan ince ya da kalın çeşitleri ile giyilen giyecek türlerinden biri olma özelliğine sahiptir. Gömlekler tarzı nedeni ile yakalı ve önden düğmeli şekilde tasarlanmıştır.

Takım Elbiselere Uygun Spor Gömlekler

Erkek spor gömlek modelleri erkeklerin giydikleri takım elbiseler ile kombilenmiştir. Genellikle birlikte satılan ürünlerdir. Birlikte ya da ayrı olarak almakta mümkündür. Erkek spor gömleklerin yapısı dolayısı ile rahat kullanılması sağlanmıştır. Her ortamda rahatlıkla giyilir. Bazı modelleri vücuda yapışıktır, bazı modelleri ise bol olarak üretilmiştir. Vücuda yapışık olanlar için slimfit ismi verilir. Dar kalıp giymeyi sevenler için tercih edilen bir üründür. Erkek spor gömleklerinin farklı modelleri her çeşit vücut yapısı için uygun üretilir.

Her Mevsim Kullanılan Gömlekler

Erkeklerin en sevdiği giysilerden biri olan gömlekler, günün her saatinde farklı yerlerde giyilebilir. Genellikle iş yerinde ya da düğünlerde veya özel günlerde tercih ettiğimiz gömlekleri farklı renk ve modellerde bulmak mümkündür. Oduncu olarak adlandırılan bir türü kalın ve kareli olanlarıdır. Üzerlerine ceket giymeyi gerektirmeyen ürünlerdir. Kendi desenli yapısı ile pantolonların üzerinde çok hoş durmaktadır. Aynı zamanda desenli ve çiçekli spor gömleklerin yazlık olanları genellikle gençler tarafından tercih edilmektedir. Makinede rahatlıkla yıkanabilir.